Selecteer een pagina

Mannenlicht

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 34

Gisteren kwam ik weer samen met de mannengroep voor de maandelijkse sessie. Na een prachtige deelronde kwamen we tot de kern van het nieuwe man zijn: ik ben licht. Nooit eerder voelde ik zo krachtig hoe het hele mannelijke bewustzijn in mannen, vrouwen en dus het gehele mens bewustzijn werd aangeraakt door het licht voor de nieuwe werkelijkheid.

Afstemmend op de beweging vanuit essentie kwamen de volgende krachten vanuit de mannelijke energie tot leven: zachtheid, organisch bouwen, rimpeling, vloeibaarheid en stromen. Wat een transformatie. Traditioneel vrouwelijke eigenschappen direct beschikbaar vanuit en in het mannelijke bewustzijn. En in die afstemming kwamen in het multidimensionale veld vele lichtkrachten tot leven. In de kern stond stralend Maitreya. Wat een liefde. Wat een diepe aanraking en wat een geschenk aan ieder individueel, alle mannen en het mannelijke. Ontspan maar uit de vervorming, ontspan maar uit de buitenaardse manipulatie die je gelegenheid gaf om waar het jou uitkwam agressief, geweldadig en vernietigend bezig te zijn en transformeer tot in het diepste trauma dat je gebruikte om jezelf te verloochenen, word maar een man die zelfs nu in deze tijd nog maar weinig mensen zullen herkennen als.

Met de activatie van de Merkaba (6-punts ster) lokaal, individueel en in het collectieve veld en het licht van Maitreya kwam dat licht als kern van het mannelijke mondiaal tot leven. Wow. Wat een puls. En nu zijn we (maar) met vijf mannen. Het veld opent zich met de uitnodiging en oproep aan velen, mannen en vrouwen, om te ontspannen uit de oude manipulaties en vervormingen en in liefde en de volledige vrijheid te komen.

We ankerden het nieuwe bewustzijn/veld met de volgende intenties:

Ik ben licht
Ik ben vrij
Mijn licht is vrij

In de kring eindigt de sessie met de integratie in de intentie:

Ik ben man

En hou er maar rekening mee dat dat niets minder is dan een machtige en inspirerende bron van licht, midden in de wereld, midden tussen de mensen.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!