Selecteer een pagina

Vandaag 11 1 2018 (11 1 11) start ik een Multidimensionaal Dagboek – ofwel ervaringen uit het Levend Meesterschap gegrepen. Met inzichten, beschrijvingen, uitleg, beelden en muziek.

Steeds meer komt in het collectieve bewustzijn van de mensheid het besef van wie we kunnen zijn tot leven. De fixatie op de oude 3D werkelijkheid laat los en stap voor stap integreert een nieuwe 5D werkelijkheid. Omdat ik dit proces aan den lijve ondervind deel ik vol passie, enthousiasme en met liefde mijn belevenissen en reizen in die prachtige en immense ruimte van alle werkelijkheden, dimensies en werelden.

Dag 1 – 11 januari 2018 – de moedergodin keert terug

Een ervaring van maandagavond 8 januari die even tijd nodig heeft gehad om te landen.

Ik kwam met vijf mannen samen in de cursus Man zijn in de nieuwe werkelijkheid. Na vijf sessies afgelopen najaar voelde deze avond als het begin van deel 2 en als een hele nieuwe tijdlijn, niet alleen voor deze groep mannen, maar voor heel de mensheid. Letterlijk en met name in energie en licht een nieuw hoofdstuk met de integratie van de onmetelijke kracht en liefde van de moedergodin.

Het veld opbouwend kon ik samen met de mannen steeds verder openen in het multidimensionale. Na de pauze nodigde ieder één of meerdere levende en niet-stoffelijke mannelijke meesters uit, net zolang tot het universele veld van het mannelijke bewustzijn in de centrale vortex van de kring samen was gekomen.

Met die voorbereiding kwam de moedergodin tot leven in ons midden/in het collectieve veld van het universele mannelijke. In een diepe ontroering en verzachting keken we elkaar aan en konden haar in elkaars ogen zien. ‘Ik eer jou’ was genoeg voor een diep ontvangen van de bedding van deze vrouwelijke macht. Natuurlijk is de terugkeer van de moedergodin niet van de ene op de andere dag gebeurd, maar de volheid van haar aanwezigheid in het mannelijke veld maakte mij duidelijk dat er een wezenlijke transformatie gaande is waarin een nieuwe balans en vrijheid tot leven komen. De oude strijd eindigt. Samenwerking in liefde komt tot leven.

Eerder op de dag zag ik de speech van Oprah Winfrey bij de Grammy Awards uitreiking. Voor het eerst in de geschiedenis heeft een zwarte vrouw deze prijs gewonnen. En wat een power in die speech. Terwijl ik niets meer hoorde van de woorden zag ik in een helder visioen de toekomst voor me waarin deze onmetelijke kracht in mannen en vrouwen leeft en de nieuwe werkelijkheid (5D) geleefd wordt. Bij het lezen van de hint naar het presidentschap van de VS in 2020 rolden tranen over mijn wangen. En tot slot van de sessie hoorde ik mijzelf uitspreken: ‘Het is mijn wens dat Oprah Winfrey president wordt van de VS’.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!