Selecteer een pagina

‘Nieuwe’ heilige ruimte

Dagboekbericht – 25 augustus 2018

Gisteren werd in mij de wens wakker om samen te werken met mijn vrouw. Die wens was natuurlijk niet onbekend maar nu kwam die diep van binnenuit nieuw tot leven als een golf van licht. Ik kon helder de mogelijkheden en ook de vormen zien. Vooraf aan het toelaten daarvan voelde ik mijzelf uit een oud relatiepatroon bewegen. Door levens heen hebben wij elkaar vele malen ontmoet en is mijn ervaring geweest dat mijn vrouw mij afsneed van de bron. De pijn daarvan en de woede daarover, ook hoe ik daarin mijn verantwoordelijkheid en macht steeds zelf uit handen heb gegeven aan ‘een’ vrouw, kwamen de laatste maanden vrij.

Nu kies ik ervoor mijn eigen licht te dragen en vind ik de bron in mijzelf. Ik heb mijn vrouw niet meer nodig, kan haar nergens meer verantwoordelijk voor maken en daarmee ben ik vrij. Het patroon is hardnekkig dus ja, ik vind mijzelf nog af en toe daar waar ik niet wil, geen zin heb, boosheid voel. Door dat patroon heen bewegend voelde het als een grote toegeving om te zeggen: ‘ik werk samen met jou’. In de diepte van de verbinding voelt dat als een wezenlijk aspect van het heilig huwelijk.

Staat een dergelijke (onbewust) trauma middenin je relatie dan is het op zijn zachtst gezegd uitdagend om daarin overeind te blijven. Heb je de moed, vastberadenheid en het vermogen er doorheen te bewegen dan vind je elkaar in een nieuwe werkelijkheid waar niet langer de relatiepatronen vanuit de verwondingen van je ziel, ofwel karma je hele aandacht nemen, maar ben je vrij om in liefde samen te werken en vermenigvuldigt de liefde in jullie verbinding. Een machtig creatief potentieel komt vrij.

In de ontmoeting voelde ik hoe ik toegang kreeg tot een unieke ruimte van licht in haar en hoe een vergelijkbare unieke ruimte in mij zich ook opende. Een ‘nieuwe’ heilige ruimte innerlijk die ik vergeten was en waar ik nog nooit iemand in had toegelaten. Die ruimte voelt als een galactische creatiekamer. De ruimte waarin en vanuit een nieuwe werkelijkheid hier op aarde manifesteert en waar de sterrenkinderen doorheen op aarde kunnen komen. Meteen viel die ruimte in haar en in mij samen, lieten we elkaar toe in dat sacrale en voelden wij de vermenigvuldiging van licht. Wat een liefdestrilling.

De dag erna is alles nog bezig een plek te vinden en deel te worden van wie ik ben als mens en besef ik hoe ik door mijn leven heen het niet heb kunnen en willen zien als er ware liefde voor mijn neus stond, laat staan dat ik die liefde in mijzelf kon laten bestaan. Maar nu herken ik het heilige dat ik ben, de onvoorwaardelijkheid en de pure liefde die in mij bestaat en kan ik die onmogelijk nog verliezen. En zo kan ik moeiteloos, in dienstbaarheid en vrijheid een werkelijkheid manifesteren waarin de mensen die ik ontmoet kunnen floreren, stralen en hun hoogste licht en bedoeling kunnen gaan leven. En dat noem ik genade.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!