Selecteer een pagina

Ontwaken

Dagboekbericht – 17 oktober 2018

Door alles heen ervaar ik deze weken het ontwaken. Niet een ontwaken maar hét ontwaken. Het innerlijk onvermijdelijk tot leven komen van mijn ware zelf, het goddelijke in mij. De verandering die dat in gang zet en alle beweging in het aardse veld brengen mij op de overgang waar ik zie dat voor de derde keer in dit lichaam een nieuw leven begint.

Met mijn gezin ging ik maandag naar ons nieuwe huis om het huurcontract te tekenen. Onderweg daarheen vroeg ik met welke intentie we dat gingen doen. Ik betreed mijn nieuwe leven voelde ik. Een zwaarte viel van mijn schouders en ik voelde een diepe ontspanning alsof de ballast van het voorgaande leven los begon te laten. Het is de plek waar we heen gaan, wat daar is dat matcht met onze wensen en dromen, en tegelijk, synchroon of als één geheel is het mijn en onze hele innerlijke wereld die vernieuwd. Toen de stap genomen was, het contract getekend, de sleutels in ons bezit, de versleten vloer eruit en de rommel in de tuin opgeruimd, voelde ik een stille ontroering. Een warmte, liefde en zorg voor mijzelf in wie ik nu (aan het worden) ben.

In wezen maakt het niet uit waar we wonen. Waar wij zijn en waar ik ben is het nieuwe leven en deze plek sluit daar helemaal op aan hoewel mijn hoofd nog wel gedachten kan hebben over hoeveel er gedaan moet worden om alles in orde te maken. Een flink aantal praktische stappen die mijn draagkracht op de proef stellen. En daar doorheen is er de ervaring van revitalisatie, re-validatie en regeneratie. Niet alleen in mijn lichaam maar door alle lagen heen inclusief het aardse leven. Alsof in deze periode dat oude leven dat geleefd is helemaal tot een einde komt. Een groot ontwaken in een heel ruim bewustzijn.

Tegelijk zie ik dat het ontwaken nooit eindigt. Dat er een altijd doorgaand openen, verruimen en transformeren gebeurt. En dat is het werkelijke ontwaakt zijn. Zien dat niets vaststaat of stilstaat. Er is altijd verruiming, groei en expansie gaande. Ik geef me over aan die expansie. Eigenlijk is het geen vraag meer of een keuze. Het gebeurt en steeds meer mensen zullen gaan ervaren dat overgave heel dichtbij is. Overgave aan essentie, het goddelijke of het licht. Ik kies voor het licht.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!