Selecteer een pagina

Ontzag, eerbied en dankbaarheid

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 33

Gisteren tijdens de meesterworkshop De kracht van licht kwam ik in het quantumveld samen met een groep van 8 mensen om de evolutiestap die nu gebeurt innerlijk ruimte te geven en te leren mensen te begeleiden in de fysieke veranderingen, de transformatie van het DNA en het openen in multidimensionaliteit.

In het veld kwam gaandeweg het sterrenbewustzijn tot leven. Het nieuwe bewustzijn dat in de afgelopen generaties en met name nu incarneert. Sinds de volle maan eclips hoor en zie ik om mij heen voortdurend geboorte aankondigingen. Wat een tijd om aan te komen op aarde.

Welkom nieuwe kinderen, ik hou van jullie.

Naast alle prachtige transformaties door de Tweede Wereldoorlog, Atlantis en de sterren heen was een hoogtepunt de essentiestap van een jonge vrouw waar ik mee samenwerk en die ik al langere tijd begeleid. Een sterrenkind en galactisch meester die haar weg zoekt/zocht op aarde. De afgelopen weken herstelde in haar de verbinding met de bron en vanaf het begin van de workshopdag was in haar een diepgaand proces bezig. In een soort van luchtigheid en grappige uitwisseling kon tot het moment er was alles in voorbereiding komen. En ineens was het er en zei zij: ‘Ik kan ja zeggen tegen mijn ziel’. Wow. Wat een licht kwam er vrij. Ieder in de kring werd diep aangeraakt in die liefde die tot leven kwam op aarde en in en door haar lichaam. Met de integratie daarvan kon ze iedereen aankijken en uitspreken ‘Ik ben mens’.

En vandaag liet ze mij weten dat alles op zijn plek valt. Dat de wereld niet meer aanvoelde als een bedriegend monster, dat ze nu begreep waarom en waarvoor ze hier is en hoe het hier werkt. Nu voel ik haar heel dichtbij, in en door mij heen en in volheid aanwezig. Onze samenwerking in liefde heeft nu een draagvlak en barst los. Het verzet van de voorgaande dagen is getransformeerd. Het feest kan beginnen.

Ik voel ontzag, eerbied en dankbaarheid en ervaar een diepe vervulling in het werk, de vormen waar ik voor kies en de samenwerkingen die nu tot leven komen.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!