Selecteer een pagina

Multidimensionaal dagboek – dag 3

De laatste paar weken merk ik dat meer dan ooit te voren mijn aandacht regelmatig ergens anders is dan hier, en steeds meer van nature een bewuste waarneming van, en het leven in het multidimensionale als staat van zijn, open gaan.

Voorheen had ik het nog nodig om mij vast te houden aan het aardse omdat ik mijzelf anders niet kon gronden. Nu ik in en door vrijwel alle aspecten van deze werkelijkheid heen aanwezig ben is die houvast niet meer nodig. En wat een beweging is dat geweest. Eerst moest alles wat ik dacht te zijn afgebroken worden. Met het ontmantelen en het loslaten van de fixatie op 3D zijn al die werelden in de immense ruimte van bewustzijn hier, en merk ik hoe ikzelf, de mensen om mij heen en in het collectieve bewustzijn van alle mensen de sluiers optrekken. Bij velen ligt dit bewustzijn nu aan de oppervlakte. Met ontzag zie ik hoe bij vrijwel iedereen die ik ontmoet moeiteloos bewustzijn zich opent voor de herinnering. Wat onbekend leek blijkt tot leven te komen, niet als verbeelding of fantasie, maar als werkelijk gevoelde ervaring in het fysieke lichaam. De ankering van het licht, het eigen licht en dat ruime bewustzijn is wereldwijd gaande.

Vanmorgen werd ik wakker en wist ik even niet waar ik het zoeken moest. Alsof ik weer opnieuw moest wennen aan het multi aspect van dit (nieuwe) bewustzijn. Wat ik ervaar is vergelijkbaar met het voeren van een gesprek, autorijden en televisiekijken tegelijk. In de realiteit van mijn ‘eerste’ fysieke lichaam ben ik bezig met het alledaagse praktische. Daar doorheen komen steeds krachtiger dimensies, werkelijkheden en ‘vrienden van de andere kant’ tot leven waardoor de stevigheid van de integratie van een nieuwe werkelijkheid in mijn 3D werkelijkheid met razende vaart verder gaat. Tegelijk is mijn aandacht op meerdere andere plekken en vraagt het zorgvuldigheid, vertragen en afstemming om waar te gaan nemen waar ik meer ben dan alleen hier. Vanmorgen was ik dat even kwijt.

Ook merk ik dat mijn aandacht soms op plekken is waarvan ik opnieuw wil besluiten of dat mijn wens is. Zo zag ik bij een vrouw waar ik een zakelijke relatie mee had dat ik vanuit voorgaande levens, en in de eerbied die ik voelde voor haar meesterschap, nog bezig was om haar te ‘redden’. Kijkend in het veld zag ik hoe meerdere krachten haar begeleiden en voelde ik een diepe ontspanning in het besef dat ik haar los kon laten. Ik besefte dat ik ook in die lagen een keuze heb waar ik mijn heilige energie besteed en dat ik nog heel wat van mijn creatieve potentie hier kan gaan bundelen.

Al fietsend naar mijn werkplek waar ik nu zit, opende opnieuw de herinnering, zag ik mijzelf in Atlantis waar ik vanzelfsprekend meerdere bewustzijnstromen tegelijk manifesteerde, en kon ik die vaardigheid in mijn lichaam tot leven voelen komen. Meerdere gesprekken op meerdere plaatsen tegelijk, telepatisch en ook fysiek. Wow, wat heb ik mezelf beperkt bedacht vanuit het oude paradigma van mens zijn. En, wat een uitdaging en feest om nu alles dat tot leven komt in mijn herinnering mij weer eigen te maken.

Hoe ervaar jij de start van 2018? Herken je het openen van het multidimensionale bewustzijn?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!