Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 27

Opgeven of overgave

Op 14 februari 2017 beëindigde ik de samenwerking met 30 teamleden in Het Huis van Licht. Dat voelde als opgeven. 2017 was met deze stap een intensieve beproeving in een proces van afbraak. Tegelijk liet het nieuwe zich zonder uitstel zien en ben ik op alle vlakken in volwassenheid gekomen. Diep dankbaar ben ik voor deze inwijding. Nu kan ik zien dat het overgave was. Overgave ondanks mijzelf. Een niet tegen te houden wezenlijke verandering die ook jij nu of later niet langer uit kunt stellen. De afbraak van je 3D bestaan en in je fysieke, emotionele en mentale lichaam tot leven komen in de vibratie van de nieuwe werkelijkheid.

En nu 14 februari 2018 eraan komt ervaar ik een review. Niet cyclisch (3D herhaling of karmisch) maar als verdieping met gelegenheid om nog meer te leren. Alsof mijn hoger zelf nog eens aanreikt de diepte in te gaan en meer van de nieuwe 5D mogelijkheden te ontdekken en toe te laten. In overgave besluit ik dit keer niet op te geven en verder te gaan in de manifestatie van een stevig, krachtig en succesvol bedrijf voor ankering van het licht aarde. Opgeven wordt overgave.

En nu kies ik om precies op 14 februari 2018 te starten met een meesterworkshop ascensie. Vanuit mijn kern voel ik het licht voor de nieuwe werkelijkheid in kracht toenemen en ontspan ik in de overgave aan mijn licht.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!