Selecteer een pagina

Overgave aan HET LICHT

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 35

Niemand wil degene zijn die het uitmaakt. Een relatie verbreken is uitdagend. Natuurlijk is er de ander maar vooral gaat het om het proces in jezelf. Dat heb ik aan den lijve ondervonden toen ik vandaag precies een jaar geleden de relatie verbrak met 30 mensen.

Op 14 februari 2017 hoorde ik mijzelf tegen het 30-koppige team van Het Huis van Licht zeggen dat het precies daar stopte. Ik was van tevoren nog niet zover om bewust die stap te maken, maar toen de kring daar zat voor een tweewekelijkse afstemming was er geen houden aan. Mijn hoger zelf of essentie stapte naar voren en brak de houder in duizend stukjes. Een schok binnen en buiten. Lang genoeg had ik, en hadden de mensen om mij heen, deze staat van zijn in stand gehouden. Voldoende was er in de herhaling van relatiepatronen en het zielenveld geleefd, in het onvermogen tot manifestatie te komen en ik die er alles aan deed om dat in mensen wakker te maken. Nu kon het doorbreken van de nieuwe werkelijkheid niet meer uitblijven.

2017 heb ik ervaren als een bevrijdende beproeving waarin ik alles dat ik nog overeind hield heb mogen zien. Waarin ik een groot deel van de mensen uit het prachtige team heb ontmoet in gedeelde pijn, verdieping, verwondering en afscheid. In het loslaten en transformeren van illusies van eenheid en samenwerking in de oude vormen, matrixen en manipulaties. Wat een schoonheid voor, tijdens en na die Valentijnsdag. Wat zijn er prachtige ervaringen van een nieuwe werkelijkheid geweest in Het Huis van Licht. Bijv. het samen openen in multidimensionaliteit, twee weken lang op een prachtige locatie in de nieuwe werkelijkheid samenzijn en in beeld, klank en dans vormgeven aan het licht. Nog niet helemaal door de 3D velden heen, nog niet helemaal los van niet eigen bronnen en nog niet stevig genoeg in kwetsbaarheid, openheid en het eigen licht in autonomie. Maar tsjonge wat was het gaaf. Ik heb intens genoten van de werkelijkheid die ik samen met die 30 mensen heb mogen ervaren en wat die ervaring mij gebracht heeft.

Met de breuk en het barsten brak ook de schil die ik om mijzelf heen had gebouwd. Die Valentijnsdag was daarom de dag waarop ik viel voor mijzelf, mijn eigen stroom, mijn weg. In overgave aan mijn licht. Daarin vond ik nog niet het vermogen om in zachtheid en vriendelijkheid bekend te maken wat al bekend was. Het moest, het zou stoppen. Maakt niet uit door wie die waarheid aan het licht gebracht werd. Had ik het niet toegelaten dan had een ander het gedaan.

Een jaar lang opruimen en heel diep in mijzelf kijken verder zie ik nu dat ik voorbij mezelf kom en dat ik in deze beproeving mijn licht heb bevrijd. Met de integratie van mijn licht, de levendige aanwezigheid van de vibratie van mijn hoogste bedoeling in en door mijn lichaam en persoonlijkheid, val ik nu in overgave en is het niet lange mijn licht maar HET LICHT.

Vandaag 14 februari kies ik voor HET LICHT.

Ik geef mij over aan HET LICHT.

Zo’n Valentijnsdag wens ik iedereen elke dag. Laat elke dag een dag van licht en liefde zijn voor iedereen.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!