Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 14

Overgave aan het licht

Met een prachtige openingsceremonie gisteravond in hotel Val Sinestra, en door de dag heen vandaag, opent ieder hier in Zwitserland in bewust en ontroerend contact met een ‘eigen’ kring van licht.

Met het verlaten van de eenzaamheid, het isolement en de afscheiding, en in overgave aan je/het licht is er opnieuw contact met wat daar bestaat. In die multidimensionale ruimte komen diverse kringen tot leven in het veld. Een bundeling van krachten die opbouwt naar een grote lichtimpuls die de wereld uitnodigt om zich over te geven aan het licht. Een grote samenkomst van meesters.

Herinner jij je jouw lichtkring(en)?

De mij onlangs bekend geworden Council of Light/Suprême Council is dichtbij en ondersteunt het proces van het opnieuw verbinden met de bron en de ankering en integratie van het licht. En ook Ashtar is intensief betrokken bij de oobouw van de stargate/het sterrenportaal. In de groep opent steeds verder innerlijk ruimte voor de volle potentie van deze poort van liefde waardoor het hoogst mogelijke potentieel van de samenkomst van leerlingmeesters tot uitdrukking kan komen.

Geleidelijk toont zich de evolutiestap die gebeurt en hoe daar uitdrukking aan gegeven kan worden. Het 13 dimensionale bewustzijn, in de stof manifesterend in het 13 strengig DNA, komt tot leven. Het 13de principe van het goddelijke in en door alles heen komt tot leven. Die liefde, dat licht ofwel de nieuwe 5D werkelijkheid komt tot leven.

Foto’s:

Kerkje in Sent waar met klank en intentie de wereld uitgenodigd werd om zich over te geven aan het licht.

De overzijde van het dal stralend in de winterzon. Een zee van licht.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!