Selecteer een pagina

Overgave – het oude mannelijke laat los

Dagboekbericht – 28 augustus 2018

De afgelopen dagen ervaar ik hoe in mij, meer dan ooit tevoren, het licht en het duister van het mannelijke samenkomen, gecentreerd in een nieuwe balans. Eerder heb ik dit ‘hele’ man zijn ervaren maar nog niet zo stevig. Een nog dieper ‘ik heb niets en niemand meer nodig’. Ik merk dat dat in mij opnieuw overgave vraagt. Het oude mannelijke in mij speelt nog op en wil de stroming vanuit de bron in mij aansturen, controleren en dus vervormen. Door de laatste dagen heen voel ik een angst om los te laten. Als gevolg daarvan zou wat ik heb opgebouwd opnieuw in kunnen storten en tegelijk weet ik dat ik wil laten gaan. Ik wil juist loslaten en opgaan in die stroom van liefde waaruit precies dat manifesteert wat ik diep van binnen voel. Met mijn hoofd kan ik niet voorzien wat er gaat komen en welke vormen van daaruit manifesteren. In die wrijving komt een oud verdriet los. Waar ben ik die verbinding kwijtgeraakt? Hoe heb ik het samenvallen met de bron steeds weer uit het oog kunnen verliezen?

De patronen van het mannelijke zijn ingebrand. Natuurlijk komt het vrouwelijke in mij op de voorgrond maar daar ligt nu de sleutel niet. In het mannelijke voel ik een wezenlijke verandering in die brei van patronen. Een verzachting, een terugkeer van warmte, mildheid en liefde. Een innerlijke koestering en ik hou van mij. De verharding van hoe het mannelijke was is niet meer nodig, uit de strijd, uit de vervormde verantwoordelijkheid en het dominante leiderschap. Nu opent een stil en daadkrachtig manifesteren van werkelijkheden vanuit een innerlijke balans van mannelijk en vrouwelijk terwijl er niets meer thuis is dat daarin gezien hoeft te worden. De vervulling van leiding geven in stilte, vanuit een diepe innerlijk rust en vrede de werkelijkheid manifesteren die ik wens te ervaren, en als getuige van die manifestatie in en door mij heen in de wereld aanwezig zijn. Daar voel ik ontspanning, vreugde en liefde in.

Ik ontspan. Ik voel me gedragen. Ik werk samen (in liefde).

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!