Selecteer een pagina

Multidimensionaal dagboek – dag 9

Poort voor de hemel op aarde

In de optelsom van afgelopen week zie ik een nieuwe poort open gaan in de baarmoeder en baarmoedermond, fysiek en energetisch. Kijk maar of je terwijl je leest contact kunt maken met dit nieuwe portaal. 

Om je mee te nemen geef ik een overzichtje van de stappen deze week: maandagavond kwam het huis van God met de Elohim, Metatron en vele anderen tot leven. Woensdag in een sessie kreeg een vrouw die bij mij opleiding volgt van Ezechiël een ring in de vorm van een kroon aangereikt. Energetisch mocht ze die plaatsen op de plek van haar baarmoedermond en de poort begon zich te openen. Woensdagavond kwam er een grote groep voor de avond Intimiteit en kon diep door het lichaam heen die poort open gaan. Het licht stroomde door heel de groep heen de wereld in. Woensdagnacht ontmoette ik mijn vrouw in die openheid en maakte ik contact met een diepe vreugde zoals ik die nog nooit eerder heb gevoeld..

En nu, deze ochtend kan ik het nog haast niet bevatten dat die vreugde bestaat en nu op aarde geleefd kan worden. In het licht dat vrij is gekomen is in mij veel aangeraakt, zeker ook in intimiteit met mijn vrouw. Wat vrij is gekomen werkt nog een paar dagen na waardoor nu weer openen in intimiteit en seksualiteit haast teveel lijkt. Toch hebben wij beide de wens in de ervaring te zijn en voorbij de oude reflexen opnieuw te openen, nu nog dieper, nog voller aanwezig en nog wijder open. De vermenigvuldiging van licht uitgelijnd op het hoogst mogelijke potentieel van onze verbinding komt nu tot leven in ons lichaam en op aarde. Wat een vervulling geeft dat. En dan open gaan in het multidimensionale in de ervaring van aardse seksualiteit tot en met het lichaam. Dat vraagt een zorgvuldige, sensitieve en geleidelijke opbouw en voorbereiding. Dat vraagt beheersing en eigenaarschap over seksualiteit, seksuele energie en het lichaam.

En dan, als alles opent en als die nieuwe poort open gaat, dan is hier de nieuwe werkelijkheid, ofwel de hemel op aarde. Daarin voel ik die vreugde. In het zien, voelen en ervaren hoe krachtig nu al die eenheid, vrede en liefde op aarde beschikbaar zijn. Hoe ik kan ontspannen in het besef dat de nieuwe werkelijkheid manifesteert terwijl ik geniet in het open gaan van de poort waar de hemel op aarde doorheen komt. De baarmoeder en baarmoedermond, fysiek en energetisch in vrouwen en mannen gaat nu wagenwijd open.

In vreugdevolle overgave ontspan ik, ga ik open en opent door mij heen de hemel op aarde.

(De intenties die ik deel kun je, als je dat wil, gebruiken om heel direct aan te sluiten op de bewegingen in het collectieve bewustzijn.)

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!