Selecteer een pagina

Poort van licht open – donkere poort getransformeerd

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 48

Diep geraakt was ik toen gisteren mijn 6-jarige dochter in relatie met mij opende in multidimensionaliteit. Met enige regelmaat liet zij zich natuurlijk al zien in haar meesterschap maar nu deelde ze in intimiteit en in/door alle lagen in haar en mij heen wat er in haar speelde. Ik deel deze ervaring omdat ik daarin wezenlijke informatie vond over de collectieve beweging die gaande is.

Na school haalde ik haar op en wilde ze absoluut niet naar ballet. ‘Ik voel me niet lekker en ik heb oorpijn en de juf zet de muziek altijd zo hard’. Eerst heb ik aangehouden en aangegeven dat ik dan van haar graag wilde weten wat ze voelde. ‘Dat kan ik niet zeggen pappa, dat is te moeilijk voor mij’. Ik gaf haar aan dat het niet moest lukken en dat we alle tijd hadden. Daarna zei ze weer: ‘Pappa het is heel moeilijk voor mij’. Toen ik vroeg wat ze bedoelde kwam het vrij en kon ze uitleggen wat ze voelde:

Zij: Er gaat een buis van licht door mijn buik in van die kringeltjes en daar gaat licht doorheen, en dat is niet fijn.
Ik: Is het licht niet fijn of wat er door het licht wordt aangeraakt?
Zij: De donkere herinnering die wordt aangeraakt is niet fijn.
Ik: Weet je welke herinnering?
Zij: Het was met mijn eerste verjaardag. Ik weet nog wie er waren en daar was iets.
Ik: Kun je dat nu loslaten.
Zij: (snikkend) Ja, dat stroomt nu uit me.
Ik: En er is ook een ander leven hè?
Zij: Ja, en dat is heel verdrietig.
Ik: Kun je dat leven zien?
Zij: Daar waren we met zijn drieën bij elkaar en we waren elfen op een planeet ver buiten al deze zonnestelsels. En daar was het al hoe het nu hier gaat zijn. En toen is het mis gegaan. Eerst zijn we mama kwijt geraakt en toen elkaar.
Ik: (met tranen in mijn ogen) Ik voel het ook. En het verdriet komt nu vrij.
Zij: (hartstochtelijk huilend) Nu laat de donkere herinnering los. De donkere poort ging dicht en toen was ik jullie kwijt. En nu gaat de poort van liefde open.

Daarna vertelde ze dat elk jaar vanaf een paar weken voor haar verjaardag een buis van licht door haar heen komt die donkere herinneringen aanraakt waardoor ze weggaan en dat ze dat nog weet van elke verjaardag maar er tot nu toe niet over durfde te praten. Ik heb haar kunnen zeggen dat ze altijd welkom is met alles dat er in haar en in haar leven gebeurt en voorgesteld om op haar verjaardag over twee weken met zijn drieën aandacht te besteden aan het nieuwe dat in haar open gaat.

Zij: ja papa, dan gaat de poort helemaal open.
Ik: hoe is het nu met je oorpijn?
Zij: die is weg.
Ik: merk je dat je oorpijn iets aan je laat zien?
Zij: ja dat snap ik. En als ik het dan voel van binnen dan gaat het over.

Ik geniet van de intense uitwisseling in licht en liefde en ben tot en met vandaag nog aan het integreren. Er zijn meerdere donkere poorten (lichtportalen die zijn gesloten) vanwege de vervormingen en het ‘misbruik’. Nu voldoende licht op aarde en in de mensheid is geïntegreerd heeft de council of light groen licht gegeven voor het heropenen van de poorten. Eigenlijk is het de transformatie van de oude poorten naar de nieuwe vibratie en met het openen het vrijkomen van het licht voor een nieuwe werkelijkheid.

Deze beweging is nu beschikbaar voor iedereen. Laat jij het toe dat in jou de poort van liefde opent?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!