Selecteer een pagina

Portaal voor vormgeven aan 5D nieuwe werkelijkheid geopend

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 46

Toen ik gisteravond insliep, tijdens mijn dromen en vanmorgen vroeg toen ik wakker werd, bevond ik mij in de nieuwe werkelijkheid. Een fysieke en ontroerende beleving van de verlichte samenleving. Mensen geopend in hun licht en verbonden in één liefde. Wow, wat een liefde in het sterrenlicht en wat een feest om in eenheid samen te werken, krachten te bundelen en de nieuwe aarde te bewandelen. Die werkelijkheid is nu hier. Ben jij zover de mogelijkheid van de werkelijke manifestatie van de verlichte samenleving in jezelf toe te laten in de belichaming? Niet meer als droom of toekomstige mogelijkheid maar hier en nu levendig in en door je heen. En, ben je zover om concreet te worden en als mens vorm te gaan geven aan de visie die in jou tot leven komt?

Met de volle maan van 1 maart is de poort open gegaan voor het vormgeven aan het licht van de 5D nieuwe werkelijkheid. De beperkingen transformeren en een grote vrijheid van manifestatie is nu beschikbaar. Je grootste dromen kunnen werkelijkheid worden en dat betekent als mens dat je in vreugde je handen uit de mouwen kunt gaan steken. Neem alle menselijk mogelijke stappen voor het verwezenlijken van je droom en laat daarna het resultaat los. Zo manifesteer je de houder waarbinnen de energie vorm aan kan nemen op aarde. De houder tot in detail uitwerken en organiseren zorgt dat de volle potentie van de mogelijkheid tot leven komt.

Zo ben ik de afgelopen weken intensief bezig geweest om privé en zakelijk tot in detail contact te maken met mijn administratie en financiën. Met jaarplanningen, begrotingen en een overzicht van wat ik nodig heb en wens heb ik in mijn vizier wat ik maandelijks binnen wil zien komen in mijn bedrijf. Nu ik daar met mijn energie en aandacht in aanwezig ben is manifestatie vanzelfsprekend. In het loslaten van het resultaat geef ik ruimte aan het universum om mij te dragen en manifesteert wat ik wens te ervaren via één van de vele mogelijkheden die het universum kent. Ik open mij voor alle mogelijkheden.

En reken maar dat ik in het proces het één en ander tegen ben gekomen. Een fysieke spanning en vernauwing van mijn bewustzijn op het onderwerp geld en financiële verantwoordelijkheid. Onderweg merkte ik mijn diepere wens om te ontspannen en ben ik gaan kiezen om te ontspannen in mijn gezin, in partnerschap, in vaderschap, in mijn woonhuis en in mijn bedrijf. Dat proces was tot gisteren gaande. Daar bleek de hele beweging mij te brengen in het nog verder ontspannen uit de 3D oude werkelijkheid en in stabiliteit te komen in de nieuwe werkelijkheid. Met het openen van het volle maan portaal is die stabiliteit nu beschikbaar voor iedereen.

Lees nog meer over stabiliteit in mijn laatste nieuwsbrief De 5D nieuwe werkelijkheid stabiliseert.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!