Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 16, deel 2

Quantum Leap – het multidimensionale veld komt tot leven

Vandaag om 14:00 gebeurde er een quantum leap. Een hele directe en abrupte verschuiving naar een nieuwe tijdlijn. Open in het veld van synchroniciteit was het vanavond een feest om ervaringen met elkaar te delen.

Een van de deelnemers viel en brak haar pols. Vandaag werd ze voor 14:00 geopereerd in het ziekenhuis van Scuol. Tijdens de operatie voelde ze haar arm op haar borst liggen en maakte daarin contact met de oorspronkelijke (licht)matrix. Met haar val kwam de oude tijdlijn ten einde, namen leden van haar sterrenfamilie een actieve entiteit weg, en werd ze pardoes op een andere tijdlijn geplaatst. Vanaf dat moment sputterde de persoonlijkheid nog een tijdje na maar met het afronden van de operatie rond 14:00 was er de omslag. Toen we haar vanavond online spraken vanuit het ziekenhuis was ze glashelder en bleek ze al tijdens de operatie met plaatselijke narcose aan de slag te zijn gegaan om in de energie van de nieuwe tijdlijn vorm te geven aan haar dagelijks leven. Terwijl alles voorheen op een dieptepunt kwam waar alles zinloos leek, opende op de nieuwe tijdlijn inspiratie en levenslust. De weg waarlangs kan anders, en, als dat nog niet kan dan gaat het langs een dergelijke weg, Met een abrupte stop in het aardse.

Een ander was een stuk tijd kwijt. In die ‘verloren’ tijd opende de aansluiting op een nieuwe tijdlijn. Daarna deelde ze dat ze nog eens in het kerkje van gisteren was geweest en zichzelf daar, toen ze buiten liep, nog voelde staan. Ook nu ‘s avonds voelde ze zichzelf nog daar in de centrale vortex van de krachtplaats en besefte dat ze op twee plaatsen tegelijk aanwezig kan zijn. Het manifesteren van twee bewustzijnsstromen die beide tegelijk ook een fysiek lichaam kunnen zijn is één van de vermogens die weer tot leven komt.

Meerdere deelnemers merkten voor 14:00 nog het narommelen van de oude tijdlijn persoonlijkheid en openden steeds opnieuw in rust, kalmte en helderheid. Daarna volgde ervaring van en inzicht in de nieuwe tijdlijn. Een diep contact met een ultieme tijdlijn voor de mensheid en het universum is zich aan het openbaren. Bij deze mensen kwam de quantum leap meer geleidelijk en was er tegelijk na 14:00 een duidelijke shift voelbaar die niet meteen door iedereen geïntegreerd kon worden.

In het hotel was iemand achtergebleven. In extase was het werk dat online gedaan moest worden om 14:00 klaar. Neuriënd in de sauna genoot hij van de nieuwe tijdlijn, de vrijheid, de inspiratie, de visie en de openende multidimensionaliteit.

En zoals ik in voorgaand bericht schreef, opende ik met mijn vrienden in de belichaming van de manifestatie van het huis van licht op aarde. Een fysiek ankerpunt voor de matrix voor de nieuwe werkelijkheid. Om 14:00 vroeg ik hoe laat het was en ging dit veld open.

Ik kies ervoor het licht dat in en door mij heen is in de vorm te brengen in elk detail en aspect van mijn leven.

En, ik geniet intens als mensen zichzelf toestaan te openen in dit veld. Daar waar blijkt dat alles één is en geloof, vertrouwen en weten open gaan. Daar waar overgave aan het licht vanzelfsprekend is. Dit is het keerpunt. Wat een dag.

Morgen duiken we dieper en vooral ruimer de dimensies in. Voorbij de 5de gaat hier het 13 dimensionale bewustzijn open. Ik ben er klaar voor.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!