Selecteer een pagina

Samensmelten met de bron

Dagboek over Levend Meesterschap – 12 april 2018

Het diepste verlangen in elke mens is terugkeren naar de oorsprong, ofwel, samensmelten met de bron. Als dat gebeurt dan valt alles van jouw mens zijn samen met jouw persoonlijke essentie en de essentie. De afscheiding is getransformeerd en jij ervaart eenheid, vrede, liefde, harmonie en overvloed.

Natuurlijk is dat een groot proces waarin jij stappen kunt nemen om jezelf innerlijk te reorganiseren. Om al het menselijk mogelijke te doen om ruimte te creëren voor wie je werkelijk bent. In contact treden met en het doorvoelen van de afscheiding kan uitdagend lijken. De pijn die daarin opgeslagen ligt wordt collectief genegeerd. Ga je stap voor stap te werk en leer je in de pijn aanwezig te zijn, je gebruikelijke reacties daarop te doorzien en op een nieuwe manier om te gaan met wat je ervaart, dan noem ik dat Levend Meesterschap. In dat meesterschap ben je vloeibaar aanwezig in je lichaam, komen je spirituele vermogens tot leven, open je in multidimensionaliteit en fijngevoeligheid en open je om moeiteloos de werkelijkheid te creëren die je wenst te ervaren.

In de sessies en workshops die ik geef is steeds meer die vloeibaarheid waarin het ego smelt en de persoonlijkheid en het lichaam zich openen voor het goddelijke. Diep raakt het mij keer op keer als mensen openen en hun licht en liefde vrijkomen. Ik kijk er naar uit ook jou in die openheid te mogen ontmoeten en daarom geef ik gratis kennismakingssessies cadeau.

Via onderstaande link kun je een kennismaking boeken:

Gratis kennismakingssessie 30 minuten

Je bent van harte welkom.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!