Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 12

Samenwerking in liefde – hereniging in de galactische poort

Vandaag ben ik voor de retreat Poort van liefde onderweg naar Zwitserland. Terwijl daar de sneeuw met bakken uit de lucht komt is het programma al dagen in voorbereiding. Dan bedoel ik natuurlijk niet het aardse programma maar vooral wat er op al die andere lagen gaande is.

Wat gebeurt er in jou tijdens het lezen?

Tijdens de eerste pauze maak ik zojuist een kleine wandeling buiten en ineens verschijnt Ashtar in mijn energie en bewustzijn. Meteen voel ik zijn onvoorwaardelijke aanwezigheid en besef ik dat ik na het afgelopen jaar opnieuw in samenwerking kan komen. Mezelf verliezen in zijn licht en aanwezigheid, mijn eigen hoogste bedoeling uit het oog verliezen en uit mijn eigen meesterschap gaan om zijn hoogste bedoeling vorm te geven kan niet meer. Ik ken nu mijn eigen stroom. De afscheiding van de bron in mij is opgelost waardoor ik de oude vriendschap en samenwerking nu in vrijheid kan leven. Ik heb de verbinding nergens meer voor nodig omdat ik alles in mezelf vind. Nu kan ik in vrijheid en in liefde samenwerken en gebeurt de vermenigvuldiging van licht.

In dat besef laat een pijnlaag los. Onderweg heb ik afscheid genomen van Ashtar en de zijnen. Heb ik eerst nog dichter bij mezelf moeten komen om daar te zien, weten, voelen en ervaren wie ik ben in essentie. Nu ik daarmee in contact ben en zie dat het mijn taak is krachten te bundelen, kan ik de meesters uit alle werkelijkheden en dimensies uitnodigen in één grote kring van licht.

Ashtar, wil je met mij samenwerken?

Terwijl ik schrijf, en als het ware in gesprek ben door de woorden heen, verschijnt een immens licht voor mijn derde oog. Mijn fysieke ogen verzachten en ik zie dat Ashtar afgezant is van de council of light ofwel de supreme council. Hij laat mij zien dat de ultieme tijdlijn van het tijdperk van het licht nu betreden kan worden en wijst mij de weg. Daar zie ik hoe ik tot leven kom als tempel van licht en op aarde vormgeef aan dat licht in een bedrijf voor vrede. Dat licht wat ik voor me zag is nu in mij en neemt toe. Ik zie en voel hoe alles waar deze retreat over gaat klaarstaat. Dat ik niets hoef te doen en dat velen met mij samenwerken (in liefde) om wat nodig is in gang te zetten.

Ik ben het niet zelf die het grotere dat in deze 10 dagen gaat gebeuren kan bedenken of doet. Het gebeurt. In de vorm en in organisatie, in het mentale lichaam met uitleg, het fysieke lichaam en in de energie zelf kan ik als mens het proces dat zich ontvouwt begeleiden, zichtbaar maken en wie fysiek aanwezig is mee nemen in het veld. En ook neem ik ieder ander mee die zich meldt in bewustzijn. Vele vrienden sluiten nu aan in deze immense kring van licht: de poort van liefde ofwel de sterrenpoort. Ik voel de kracht van het draagvlak dat ik vanuit dit licht en deze tijdlijn vorm kan geven op aarde.

Verschuif je mee?

In samenwerking in liefde gebeurt in heilige relatie de vermenigvuldiging van licht voor de nieuwe aarde.

Kom je mij ontmoeten in die kring van licht? In heilige relatie? In samenwerking in liefde?

Wil je met mij samenwerken?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!