Selecteer een pagina

 

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 16

Samenwerking in liefde voor een huis van licht

Gisteravond laat wisselde ik met mijn vrouw uit over onze plannen voor een nieuw huis. De kracht van onze samenwerking zit daar waar wij verschillend zijn. De combinatie van onze talenten en eigenheid bundelen betekent dat ons creatieve potentieel vermenigvuldigt, maar voor mij is creëren zonder visie vanuit het licht geen optie. Ik voel geen motivatie als er (nog) geen grotere beweging zichtbaar is. Terwijl ik de wrijving voelde in lukraak stappen gaan nemen voor het vinden van een nieuw huis voelde ik een opening komen. Afscheid van het huis waar ik sinds 2003 in woon en afscheid nemen van een fase van mijn leven.

Vandaag ontmoette ik in Scuol mijn vrienden. De schilder Ronny Staub en zijn vriendin Sabrina. Een warme ontmoeting waarin een vanzelfsprekende uitwisseling op alle lagen gebeurde. Zoals in elke ontmoeting met beide blijken de processen synchroon met elkaar en met de evolutie te lopen.

Het eerste dat hij mij liet zien was zijn nieuwste werk. De multidimensionale mens. Een krachtig beeld dat de energetische veranderingen in het collectief van de mensheid zichtbaar maakt en direct resonantie geeft tot in het DNA. Precies wat ik ervaar zie ik in dat schilderij uitgedrukt. Woorden waren verder niet nodig.

Daarna toonde hij mij een model dat hij heeft gemaakt van een woonhuis gebaseerd op zijn eigen taal. Organische geometrische architectuur noemt hij het voorlopig (naast schilder is hij ook architect). Ik voelde meteen de energie gaan stromen en in verwondering merkte ik dat de opening in het gesprek van de avond van te voren meteen vorm aannam. Voor mijn neus stond het model van het huis waar ik in wil wonen. De structuur van het huis zorgt voor een energiestroom in de vorm van een torus (donut). In de uitwisseling kwam voelbaar de energie voor het manifesteren van het huis in Nederland tot leven en kon ik voelen wat dit huis zal betekenen voor mij, mijn gezin, waarvoor ik hier ben en waarvoor mijn vrouw en dochter hier zijn. De ankering van het unieke licht van ieder van ons, de bundeling van krachten en ook ruimte voor ieders hoogste bedoeling en de manifestatie daarvan op aarde. Een huis van licht, ontstaan vanuit een vanzelfsprekende en machtige samenwerking in liefde.

En nu zie ik, met deze ultieme visie in mijn gevoel en energie, welke tussenstappen als inspiratie tot leven komen in mijn bewustzijn. En, dat die stappen precies matchen met de intuïties van mijn vrouw. Nu kan ik, naast alle andere velden waarin ik creëer, voluit in het veld voor een nieuw huis stappen. In mij, in mijn lichaam komt de werkelijkheid van een nieuw huis in energie tot leven, en ik ontspan. De stappen die nodig zijn zullen zich aandienen in moeiteloosheid. Ik kijk er naar uit.

Video: inspirerend filmpje over samenwerking in liefde en creëren vanuit visie. De vermenigvuldiging van licht en liefde en het tot leven komen daarvan in de vorm. Wow.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!