Selecteer een pagina

Shift of the universe

Dagboek over Levend Meesterschap – 10 mei 2018

Tijdens de intensieve retreat Heilige Relatie in Egypte (daarom hoorde je even niet van mij) zijn we o.a. in de Philae Tempel in Aswan geweest. Bij een scène op één van de muren vertelde onze gids over de ‘shift of the universe’. Van 4 op 5 mei ervoer ik een gevoel alsof de horizon niet meer stabiel was en alles zou veranderen. En daar stond het afgebeeld als een verhelderende goddelijke mededeling. In deze shift verandert alles. Een quantum leap naar een nieuwe werkelijkheid. Het oude kan misschien nog even vastgehouden worden maar eigenlijk is het al definitief veranderd. Als je in die afstemming leeft dan is een grote verschuiving op één, meerdere of alle vlakken van je leven onvermijdelijk.

Relatie is heilig, seksualiteit is heilig, leiderschap is heilig. Dit is de terugkeer van het heilige op aarde. Ik zie je, ik hoor je, ik voel je en ik ken je in het heilige dat jij bent. Ik ben in en door je heen, ook als je mij niet ziet. Laat je je aan mij (helemaal) zien? Is het tijd de angst, de illusie van veiligheid en de beschermingen los te laten en te openen door je basis heen? Open het portaal in je basis, laat de seksuele energie als goddelijk creatief potentieel vrij en leef orgastisch. Een staande vibratie van creatie vanuit essentie.

Wil je de wereld gaan tonen wie je bent? Schrijf je dan nu in voor een gratis kennismaking.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!