Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 21

Slachtoffer van de maan? Of laat je het licht uit je DNA vrij?

Ben jij slachtoffer van de maan of wend je in meesterschap en beheersing de volle potentie van de transformatieve energie van dit moment aan voor een grote verandering in je leven?

Prachtig om te zien hoeveel mensen nu gevoelig zijn geworden voor de kosmische invloeden van hemellichamen dichtbij en verder weg. Maar, wat is dat toch met al die berichten over hoe zwaar het is, hoe moeilijk het is, hoe weinig er geslapen wordt en hoe onrustig het allemaal is rond een volle maan of andere kosmische invloed. Laat een kind toe in je leven en je concept van slaap en hoeveel je daarvan nodig hebt verandert voorgoed.

In een 5D staat van zijn kun je energie putten uit een ander potje en vind je integratie en verwerking van wat je ervaart en wat in je tot leven komt via andere wegen. Er zijn voortdurend kosmische invloeden, maar misschien omdat de volle maan zo zichtbaar is, rijzen de HSP-achtige reacties en berichten de pan uit. Samen creëer je daarmee een veld waarvan ik me afvraag of dat is wat je wenst voor jezelf en je omgeving. Slachtofferschap in stand houden in een nieuw veld of bekrachtiging in meesterschap? Welke weg neem jij?

Ja, je trilling verhoogt. Dat kan tot gevolg hebben dat je een keer een nacht niet slaapt of ander ongemak ervaart. Is het nodig daar op social media aandacht voor te vragen of gebruik van te maken om je workshop vol te krijgen? Gaat het dan niet eigenlijk over een gekwetst kind dat nog niet getransformeerd is en nu mooie spirituele woorden heeft geleerd? Nog steeds is het dan een valse volwassenheid die je afhoudt van het leven van je onmetelijke kracht.

Vraag liever aandacht voor de werkelijke kracht van deze wonderbaarlijke natuurverschijnselen. En, wat voor een prachtig bewustzijn komt er dan in je tot leven? Is het niet jouw vrijwillige keuze om nu te leven, om ascensie mee te maken en daar aan bij te dragen? Dat er in het proces van alles pijnlijks aan het licht komt en dat er ongemakken mee gepaard gaan, ja. Die ervaar ik ook. En, ik kies om in de ervaring aanwezig te zijn en mijn aandacht op iets anders te richten.

Ik stel voor dat je alle zeilen bijzet en contact maakt met de mogelijkheid die vandaag open gaat: de ankering van je licht in jou en op aarde. Met jouw keuze gebeurt in jouw DNA de kettingreactie die ik gisteren beschreef. Als op maar één plek het licht doorbreekt dan gebeurt dat nu meteen door je hele systeem. En, in resonantie opent diezelfde mogelijkheid voor velen als dat hun vrije keuze is. Daarmee geef je voeding aan het tot leven komen van een verlichte samenleving.

Wat kies jij?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!