Selecteer een pagina

Stilte

Dagboek over Levend Meesterschap – 22 juni 2018

Al een tijdje heb ik niets in dit dagboek geschreven. Dat heeft te maken met een intensief en diepgaand transformatieproces dat ik ervaar. Zoals je waarschijnlijk kent, als je hebt gekozen over te gaan naar een nieuwe werkelijkheid, kan wat nu waar is morgen of over een week alweer veranderd zijn. In een versnelling valt nu in mij en mijn bewustzijn zoveel uit elkaar dat ik, voordat ik het op kan schrijven, merk dat het alweer vervlogen is. Daarom kies ik voor stilte, diepe ontspanning en heel erg dicht bij mezelf komen en blijven en daar contact maken met het nieuwe (of eigenlijk het ongelofelijk oude oorspronkelijke) dat ik ben. Een terugkeren naar de oorsprong noem ik het voor nu. En zo heb ik toch even wat gedeeld van wat er gaande is.

De komende tijd zal het rustig blijven en zal ik waarschijnlijk sporadisch in dit dagboek schrijven. Zodra alles in mij is gebalanceerd en gestabiliseerd ga ik kijken of en in welke vorm ik hiermee verder ga. Zodra er iets is dat ik kan laten weten hoor je van mij. Tot die tijd wens ik je een stralende zomer en het (her)vinden van je oorsprong.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!