Selecteer een pagina

Terugkeer van mijn innerlijke vrouw

Dagboekbericht – 14 augustus 2018

Door mijn leven heen ben ik op zoek geweest. Steeds dichter kwam ik bij het weten wat ik eigenlijk zocht. Ik zocht mezelf en ik vond ook meer en meer van mezelf terug. En net als velen zocht ik buiten me. In boeken, workshops, vormen, werk en als man met name in vrouwen. Een hardnekkig patroon. Een agenda, een afleiding en een verleiding in elke relatie met een vrouw die ik maar niet leek te kunnen ontmantelen.

In het zoeken vergat ik mijzelf. Ik vergat voor mijzelf te zorgen, om heel dicht bij mezelf te komen en blijven en diep in mijzelf te kijken om te vinden wat ik zocht. Ik zocht mezelf en keek buiten. Natuurlijk vond ik daar in de reflectie heel wat van mij maar waar het werkelijk om ging was daar niet te vinden. Gisteren overdag landde ik in het hier en nu in een aanwezigheid die ik nog niet kende. Die breidt nu stap voor stap uit en brengt me in een intieme en kwetsbare staat. In die staat van zijn, heel dicht bij mijzelf kwam gisteravond spontaan mijn innerlijke vrouw tot leven in mijn lichaam. Door vele ervaringen en levens heen kwam de pijn van het verlies vrij en opende in een golf van licht en energie in een haast tastbare stevigheid het zuiver vrouwelijke zoals ik dat nog nooit eerder had ervaren. Voorbij concepten zoals de godin is dit een pure aanwezigheid als licht in de stof. Intuïtief, wijs, zacht en onverzettelijk. De balans is hersteld in mij. Ik heb geen vrouw meer nodig om mijzelf terug te kunnen vinden. Ik ben vrij. Ik ben degene naar wie ik op zoek was.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!