Selecteer een pagina

Thuis in mijzelf

Dagboekbericht – 5 september 2018

Heb je wel eens je huis verkocht? Dan weet je wat dat allemaal in beweging brengt. Naast alle praktische stappen die mijn aandacht vragen is het een groot innerlijk proces.

Sinds 2003 woon ik in dit huis. Toen ik hier kwam was het nog met een zekere schaamte dat ik aan mensen vertelde ‘ik woon in Zuilen’. Alsof ik daarmee ‘minder’ was omdat ik in die wijk woonde. Sindsdien is er ongelofelijk veel veranderd binnen mij en buiten mij. Sinds augustus huren wij tijdelijk het appartement op de begane grond erbij. Ons huis is een bovenwoning op de eerste en tweede verdieping. Een stap die ruimte geeft aan de intentie om steeds terug te komen bij mijzelf, bij mijn eigen stroom en in verbinding. Te zien dat ik het niet meer op mijn eigen kracht hoef te doen maar kan ontspannen in het weten dat het universum achter mij staat. Af en toe vergeet ik dat nog en denk ik dat ik het zelf moet zijn die het voor elkaar krijgt. Regelmatig ben ik nu op de (begane) grond om bewust te ervaren in het samenvallen met de liefde van het universum. De nieuwe (extra) fysieke ruimte is daar een ideale houder voor.

Bij het in gebruik nemen van het appartement voelden we hoe alles dat we tot dan toe samen hadden opgebouwd op de grond kwam, heel letterlijk. We hebben het in aanraking en in ons vrijen tot leven laten komen en vrij kunnen laten. Terwijl tot nu toe het contact met de buren beperkt was organiseerde afgelopen zondag één van onze buren een klein straatfeest. Voor het eerst in 15 jaar kwamen de mensen die daar toch allemaal best dicht bij elkaar wonen uit hun huizen, gingen de huizen open en liepen mensen nieuwsgierig en nog wat voorzichtig bij elkaar binnen om te zien hoe het er achter die gevel uitziet. Mijn dochter ontdekte meteen een nieuw meisje in de straat en was de hort op om te spelen. Verwonderd heb ik de creatie ervaren. Zoals mijn dochter zegt: ‘nu is onze liefde hier’. En ik voeg daar aan toe: ‘dan kunnen we nu verder’.

Wat heb ik op deze plek veel meegemaakt en wat ben ik dankbaar voor de spiegel die het huis, de wijk en de mensen zijn geweest en nog zijn. Met mijn ex-partner ben ik in dit huis gestart en geëindigd. Met mijn vrouw Bibi heb ik hier geleefd, gevochten, gestreden, gevreeën, liefgehad, onze dochter in de wereld zien komen en zien opgroeien en ben ik in mijzelf thuis gekomen, in vrede, eenheid en liefde. Nu begin ik mij vrij te voelen om te gaan en naar een nieuw plek te bewegen, of te blijven. De noodzaak van een verhuizing valt weg waardoor ik dieper kan voelen en contact maken met waar deze stap over gaat. Dan gaat het niet over een horizontale maar over een verticale verhuizing. Met alles dat daar op de eerste en tweede verdieping van ons huis (innerlijk) is opgebouwd op de grond te komen, de wereld te betreden en alles van mijzelf, alles van mijn vrouw en ons samen aan de wereld te tonen. Het verhuizen is niet alleen de aardse stap maar het vormgeven aan een diepe wens om met heel mijn licht de wereld te betreden.

Daar gaan we dan! Morgen gaat ons huis online op Funda.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!