Selecteer een pagina

Toelaten is voldoende – het licht ‘breekt’ door – genade

Dagboekbericht 31 oktober 2018

Na een klusvakantie waarin ik vorige week heel wat uurtjes op mij knieën heb doorgebracht in mijn nieuwe huis, ben ik deze week weer aan de slag in mijn praktijk. En nog krachtiger dan voorheen merk ik hoe in online en live ontmoetingen het licht ‘doorbreekt’. Onomkeerbaar en onvermijdelijk komt een nieuwe mens tot leven in mij en in wie ik ontmoet. Nog krachtiger gebeurt dat door groepen heen, zoals tijdens de workshop integreer je licht afgelopen zondag. Alleen het toelaten is voldoende voor de integratie van je en van het licht.

Hoe meer ik er tussenuit ben als persoonlijkheid die iets wil bereiken, bewijzen of controleren, hoe eenvoudiger, stiller en krachtiger het licht werkt. Hoe meer vanuit het licht alles dat om mij en jou heen staat ruimte krijgt en gevraagd wordt zich in te brengen. In dat toelaten opent zich de ruimte voor het ontvangen van wat al gegeven is: genade. Niets of niemand buiten jou kan je de genade schenken omdat die je al gegeven is.

Kun je ‘m ontvangen? Kun je aanvaarden dat je drama, je slachtofferschap, je verhaal, je verleidingen, verslavingen en alles waarmee je in afscheiding blijft van wie je in de geest bent niet meer is dan een verdediging of een bescherming om dat grote geheim, dat jij een bron van licht bent, niet te hoeven onthullen. Bij deze is je geheim prijsgegeven. Kom er maar mee voor de dag. Het is tijd.

En met het ontvangen, het toelaten in jezelf, kun je de genade ofwel het licht door gaan geven. De vorm maakt niet uit. Elk aspect en detail van het aardse leven wordt nu doordrongen door het licht en verandert. De uiterlijke vorm blijft hetzelfde maar wat daar binnenin leeft is van een andere orde. Het hoogste licht, de hoogste liefde; die komt nu tot leven in de stof, in jou, in mij, in iedereen. Nog niet iedereen kan of wil het licht integreren maar dat is slechts een kwestie van tijd. Heb geduld met jezelf, met de ander en met de wereld. We zijn op weg en het licht integreert.

Laat jij het toe?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!