Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 26

Ultieme tijdlijn voor samenwerking geactiveerd

Ben jij een voorloper? Ervaar jij hoe je lichaam evolueert? Hoe je energiesystemen veranderen en het licht uit je DNA vrijkomt? Nu is het tijd om krachten te bundelen, om samen te komen, online, in groepen/lichtkringen en in samenwerkingen om de volle potentie in de kracht van licht die nu beschikbaar komt te leren gebruiken en integreren. Heb jij jouw plek(ken) waar je mensen ontmoet die net als jij pionier zijn en vooraan lopen in de evolutie? Kom nu naar voren, vind jouw plek en ontmoet elkaar op de ultieme tijdlijn voor multidimensionale samenwerking. Op deze tijdlijn is de synchronisatie absoluut. Een helder weten en aanvoelen waar je bent en wie daar met jou is.

Mijn samenwerkingspartner en vriend in Egypte, Mohammed Youssef, belt mij als ik vrij en alleen ben. Ik neem direct op en we hebben precies de lineaire tijd die nodig is om uit te wisselen. Al het andere gebeurt in bewustzijn. Ronny Staub, de kunstenaar waar ik vorige week over schreef, liet ik weten over de expansie van de visie met de toevoeging van een klankkoepel. Hij heeft, zonder dat wij daar aards contact over hadden gehad, 3 dagen geleden de beelden daarvan gezien. En zo zijn de voorbeelden legio. Eén bewustzijn dat door velen op unieke wijze tot uitdrukking gebracht wordt op aarde.

Waarvoor ben jij gekomen? Hoe ga jij jouw licht in de vorm brengen?

Het vraagt 24/7 jouw aandacht en vastberadenheid om deze transitie te voltooien en volledige synchroniciteit te ervaren. Evolutie betekent leren, ontdekken, ervaren en oefenen. Er is geen handboek, geen uitleg en geen voorbeeld. Alles moet opnieuw ontdekt worden. Met razende vaart worden de dragers van het licht nu voorbereid om de volledige potentie van het tijdperk van het licht in de vorm te gaan brengen. Om voorbij ego/duale programma’s in samenwerking in liefde te komen en de nieuwe werkelijkheid op aarde te (gaan) leven. Het gaat er om het licht te ankeren op aarde, in je lichaam en in een scala aan concrete vormen. Zichtbaar, voelbaar, tastbaar de 5D nieuwe werkelijkheidsfrequenties in klank, dans, kunst, voeding, gebouwen, scholen, samenkomsten en natuurlijk veel en veel meer. Totdat elk detail en aspect van deze werkelijkheid is doordrongen van die frequentie en de hogere dimensies, die nu al beschikbaar zijn, open gaan. Kies dat wat je vervulling geeft en begin nog vandaag.

Dit is het tijdperk van het licht.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!