Selecteer een pagina

Van beheersen naar overgave in nederigheid – een diepe buiging voor het engelenkind

Dagboekbericht – 27 oktober 2018

De verhuizing schiet al aardig op en er is nog heel veel te doen. Allemaal praktische stappen om ‘in de gaten’ te houden. Deze week merk ik hoe ik daarin kan ontspannen en steeds meer kan kiezen het licht door elke stap heen mee te nemen. Af en toe is het best veel tegelijk en kies ik om even te stoppen, rust te nemen en opnieuw te ontspannen. Om oude mechanismen te doorvoelen en contact te maken met wat er binnenin mij in beweging is.

En in de diepte voel ik hoe ik het ben geweest die heeft gekozen het zelf te moeten doen, op eigen kracht, afgescheiden van het licht, het kind van licht ofwel het engelenkind in mij. Hoe ik mijzelf boven de geest ofwel essentie hebt geplaatst. Dacht dat ik het beter wist en zelf kon. In de vele aardse stappen voel ik hoeveel kracht en energie dat vraagt. Hoe moe ik daar van ben geworden. En daarin voel ik hoe de heerser in mij ontspant. Dat deel van mij dat wat er gebeurt en hoe dat gebeurt wil controleren of sturen zodat het op ‘mijn’ manier gaat maakt een diepe buiging voor wie ik in wezen ben: het sterrenkind ofwel het kind van licht. Daar geeft de heerser in mij zich over en buigt in nederigheid voor dat deel in mij dat het licht ís.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!