Selecteer een pagina

Verhuizen in vrede – intieme samenwerking – het nieuwe leven is begonnen

Dagboekbericht – 5 november 2018

Intens, fysiek pittig en tegelijk geweldig om zo te kunnen verhuizen. Met de gedane voorbereidingen binnen en buiten werd het een feestelijke stroom het oude huis uit en het nieuwe huis in. Het oude leven uit en het nieuwe leven in.

Mijn ouders, schoonouders, collega’s Joseph en Irene, Bibi, mijn dochter Saar, haar beste vriendin, de moeder van haar beste vriendin en twee ingehuurde verhuizers: wat een samenwerking. In afstemming, in intimiteit en in vrede. En dat vraagt voorbereiding. Daar heb ik samen met Bibi heel wat energie in gestoken. Niet alleen op het aardse vlak maar vooral ook energetisch.

Vorige week donderdag nog was er een stagnatie en konden we daar contact mee maken. Door de dimensies heen konden we het veld openen en de volgende dag werd ik (eindelijk) teruggebeld door de technisch opzichter met heel veel antwoorden. Vanaf dat moment kwam alles in een stroomversnelling. Precies wanneer het bedoeld was natuurlijk.

Zaterdag avond namen we met zijn drieën afscheid van ons oude huis. Het werk daar is gedaan en nu is de plek een week lang leeg voordat we de sleutel overdragen aan de nieuwe bewoners. We hebben ze ook afgelopen donderdag zelf rondgeleid door het huis (wat in een oud huis erg prettig is). Ik heb er van genoten de nieuwe bewoners op deze plek, waar ik zoveel heb ervaren en geleerd, welkom te heten.

Wat een regie. Wat een schoonheid in het volgen van de stappen en de creatiestroom. Verwonderd ben ik aanwezig en ervaar ik hoe het nieuwe in de vorm tot leven komt. Hoe de hemel op aarde eruit ziet. Zo aards, dat had ik nooit bedacht. En daarin besef ik nu: het nieuwe leven is begonnen.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!