Selecteer een pagina

Verhuizen met Lady Nada (en vele anderen)

Dagboekbericht – 21 oktober 2018

Dit weekend ben ik met mijn gezin en mijn ouders aan de slag in ons nieuwe huis. Vanmorgen werd ik wakker in een werveling van geschiedenissen die los aan het laten is. Een vortex die inmiddels is opgebouwd op onze nieuwe woonplek en in de draaiingen laat het oude los. Wat in de aarde, het huis en de wijk is gelegd komt vrij en beweegt het licht in. De hara, goddelijke draad of hoogste uitlijning komt tot leven en neemt in kracht toe. Middenin in dat centrum verschijnt Lady Nada, de meester van het levensgenot, de vreugde en de gelukzaligheid in het vrouwelijke. Met Bibi (mijn vrouw) voel ik een poort openen voor geborgenheid en voorspoed. De voortekenen waren er al. Nu wordt het allemaal tastbaar.

Met de komst van Lady Nada vormt zich een kring rond en in de vortex van ons huis. Ik voel me gedragen in de ondersteuning en samenwerking in liefde met de witte broederschap. Ik voel hoe mijn/het draagvlak verdiept en verstevigt en de vortex expandeert. De hele wijk en een steeds ruimere omgeving gaat mee in deze schoning.

In het aardse hebben we gisteren op de begane grond nieuwe vloeren gelegd en het onkruid uit de tuin (de hele tuin was een paardenbloem en distel paradijs geworden) gehaald. Ik ben begonnen met het omspitten van de tuin. Rijke donkere aarde die vruchtbaar en levend voelt komt er tevoorschijn. Het nieuwe kristal gaat vandaag mee. Ons huis van licht, onze tempel van licht, komt tot leven.

Ik ben benieuwd wat er verder nog open gaat vandaag.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!