Selecteer een pagina

Multidimensionaal dagboek – dag 7

Vermenigvuldiging van licht

Vandaag was een supervolle en wonderlijk mooie dag waarin elke gedachte direct vorm aannam. Wat een directheid. Alles dat in mijn bewustzijn is, is ook meteen levendig aanwezig in de stof.

En de dag eindigde met een sensationele avond waar met een grote groep mensen het veld voor heilige relatie open is gegaan. Wat een liefde en licht kwam er vrij. De hele avond was de supreme council, de grote celestiale wezens die heel dicht bij het acsensie proces op aarde staan, erbij. Na wondermooie ontmoetingen in het midden van de kring kwam in het gebouw, Het Hoogeland in Utrecht, en op het Domplein in Utrecht als energetisch hart van Nederland, een nucleus voor de terugkeer van het heilige en het vrijlaten van het licht tot leven.

In een prachtige stervormige opstelling kwam uiteindelijk de lichtmatrix, de matrix voor de ankering van het licht, jouw licht en de nieuwe 5D wereld tot leven, en kon iedereen elkaar ontroerd, vreugdevol en in de vermenigvuldiging van licht ontmoeten op aarde. Wat een feest. Ik ben dankbaar en voel ontzag in het wonderlijk mooie dat nu aan het gebeuren is.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Volgende
Vreugdestorm

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!