Selecteer een pagina

Vloeibare vorm – het nieuwe manifesteren

Dagboek over Levend Meesterschap – 18 april 2018

Nog meer dan voorheen merk ik de laatste tijd dat het oude creëren en manifesteren uit elkaar valt. Af en toe probeer ik nog wel via die wegen iets voor elkaar te krijgen maar eigenlijk zit er geen energie meer in. Innerlijk word ik vloeibaar en dat merk ik in mijn buitenwereld. Ergens probeer ik nog het één en ander overeind te houden of vol te houden maar eigenlijk verlang ik er diep van binnen naar om los te laten en het goddelijke in mij vrij baan te geven. Dan moet ik erkennen wat mijn blauwdruk is. Natuurlijk weet ik dat allang, eerst ergens ver weg en in de afgelopen jaren steeds meer bewust. Daarmee uit de kast komen betekent in mijn oude bewustzijn dat ik in eenzaamheid mijn weg vervolg, dat ik stop met samenwerken zoals ik dat heb bedacht te moeten doen, dat ik mijn plek als leider en visionair inneem, dat ik mensen om mij heen verzamel voor wie het hun blauwdruk is om mij te ondersteunen in de manifestatie van mijn visie en dat ik voortvarend aan de slag ga om die visie in de vorm te brengen.

In het 3D bewustzijn zijn we gewend lineair te denken. Oorzaak en gevolg, als en dan, beide uitgaande van een verleden waarin bewezen is dat het zo werkt. Die ‘wetmatigheden’ die door onze wetenschap als waarheid zijn gepresenteerd blijken nu geloof te zijn. Geloof in een realiteit die gemeten kan worden en vast staat vanuit angst, beperking en niet geïntegreerde pijn en bovenal met de intentie de bekende overtuigingen te bekrachtigen. In de intense verhogingen van de vibratie is wat vast was/is nu aan het smelten naar vloeibaarheid. Diepgaand komt wat je kent en niet kent aan het licht en transformeert, waardoor je denken, de tijd en creatie niet meer lineair werken maar in de vorm van een spiraal – de Fibonacci spiraal – blijken te bewegen.

In jouw leven gaat het dan niet meer om de vorm maar wat er door die vorm heen in deze wereld tot uitdrukking komt. Daar is de vervulling. Je kunt nu vloeibaar in de vorm aanwezig zijn omdat er geen hechting of houvast meer nodig is om hier te kunnen zijn. Ook pijn lijden, tekort, angst en ziekte zijn daar niet meer voor nodig als vorm. Je bent eenvoudigweg vloeibaar aanwezig, in en door je lichaam (tijdelijke vorm) heen. Ook de hechting aan je lichaam en het leven in dit lichaam laten los waardoor je in de ervaring van vrijheid kunt komen: vanuit vrije wil en bewust ervaren in vloeibaarheid aanwezig zijn in je lichaam, in dit leven en op aarde. Het goddelijke in jou, jouw unieke essentie, komt dan direct tot uitdrukking en kan door jouw talenten, vermogens, visie en daadkracht heen vorm aan gaan nemen. Wel degelijk kom je dan in actie en neem je alle aardse stappen die nodig zijn voor de manifestatie. Onderweg, in vloeibaarheid, verandert de vorm en ben jij het die daar moeiteloos in mee stroomt. En dat is het nieuwe manifesteren, vloeibaar in de vorm.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!