Selecteer een pagina

Vloeibaar in het licht

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 43

Ken je de vloeibare aanwezigheid in je lichaam al? Daarin is stabiliteit in het ascensie proces vanzelfsprekend. Gisteren tijdens de avond Intimiteit opende in die vloeibaarheid op rij o.a. een broer en zus in de belichaming van hun sterrenlicht en aansluiting op hun sterrenfamilie op aarde, twee mannen in broederschap in het cealestiale (het hoogste sterrenlicht), twee vrouwen in de belichaming van het Christusbewustzijn en een man en vrouw in de liefde en betrokkenheid van de Arcturians en Ashtar in één-op-één ontmoetingen.

In die vloeibare aanwezigheid zijn de oude verdichtingen dusdanig transparant dat in elke ontmoeting in die vibratie het nieuwe steeds moeitelozer naar voren treedt. Een steeds eenvoudigere en rustigere wedergeboorte van het licht in jou in die kleur waarin jouw licht zich in dat moment presenteert. Een directe hele diepe integratie en herinnering die een quantum leap betekenen. Een grote verschuiving naar het tot leven komen van een heel nieuwe staat van zijn, direct in en vanuit elke cel in je lichaam.

De avond eindigde met de ankering daarvan in de volgende intenties:

Ik ben universeel meester in het Aquarius tijdperk.
Ik ben Levend Meester in het tijdperk van het licht.

Met de stappen die jij neemt om je licht te bevrijden en het openen in vloeibare aanwezigheid in je lichaam komt ook jouw licht vrij.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!