Selecteer een pagina
Dagboek over Levend Meesterschap – dag 19

Voltooiing – de 3D cycli eindigen

Tijdens het ascensieproces eindigen de 3D cycli ofwel herhalende patronen en gaat de bewuste ervaring van en aansluiting op het organisch creërende veld van evolutie open. Dat gaat niet vanzelf en vraagt van jou om in een verruimde staat te komen. In het meesterschap dat je dan traint leer je om innerlijk geen weerstanden meer op te bouwen tegen verandering, transformatie en het tot leven komen van nieuwe werkelijkheden, bijv. de veranderingen die gebeuren vanuit kosmische invloeden zoals de aanstaande volle maan eclips. Dat is een diepe vorm van overgave aan de beweging die gebeurt vanuit het/jouw licht. i.p.v. angstvallig overeind houden van een duaal compromis van mens zijn in egoïstisch en angstig verzet tegen wat essentie wil.

3D cycli zijn herhalingen gebaseerd op energie uit een verleden. Dat kan een persoonlijk trauma zijn uit dit leven. Een dergelijk trauma geeft vrijwel altijd toegang tot dieper liggende trauma’s van je familiesysteem, je zielengroep, je eigen ziel en de collectieve trauma’s per volk, per land en van de wereld. De transformatie van de hardnekkige massa’s, ofwel de in hevige indrukken in jou vastgelegde energieën, betekent het opengaan van herinnering aan wie je bent in een steeds ruimer bewustzijn. Ascensie wordt dan een bewuste ervaring waarmee de kracht en snelheid van de ontmanteling van de 3D herhalingen toeneemt. Een waar afbraakproces waarin je rekening kunt houden met het leren aanwezig zijn in pijnen waarvan je waarschijnlijk niet wist dat ze bestonden.

Niet iedereen kan of wil de keuze maken om zo diep in bewustzijn contact te maken met het duisterste donkerste en de pijn die daar bestaat. Maar acsensie gebeurt, of je wil of niet. Net als bij een geboorte is vanaf de start duidelijk dat het moment komt. Door te kiezen je persoonlijkheid en de opgeslagen trauma’s te transformeren bereid je je voor, beëindig je bewust de cycli en komt er een nieuwe mogelijkheid van mens zijn in zicht. Dat noem ik voltooiing. Daarmee bedoel ik niet dat je klaar bent met groeien, herinneren, integreren en expanderen. Ik bedoel dat je voorbij een punt komt waarbij je in slachtofferschap één van de oude cycli inzet om de verandering die gebeurt uit te stellen. Niet langer wil je kiezen jezelf en de mensen om je heen vast te houden in overleving, bescherming en schijnveiligheid.

Dan kom je naakt tevoorschijn als het kwetsbaarste dat je bent en is het grote werk van de integratie van de 5D nieuwe werkelijkheid in en door de 3D duale werkelijkheid zover voltooid dat teruggrijpen niet meer kan. Er is geen houvast meer. Die is ook niet meer nodig omdat je licht nu samenvalt met jouw als mens. Zelfs al zou je vanuit een oude reflex in bewustzijn nog even proberen je vanuit een oude tijdlijn in te brengen, direct grijpt je hogere bewustzijn in en komt vanuit het nieuwe paradigma dat nu levendig in je bewustzijn bestaat.

Vele mensen proberen in deze tijd met een bypass of in een community of spirituele kring wegen te vinden om het eindigen van de cycli uit de weg te gaan. Om pijn niet te hoeven ervaren en weg te healen of channelen. Het persoonlijke proces en contact raakt dan ondergesneeuwd en juist daar, in het één-op-één contact en intensieve persoonlijke begeleiding gebeurt het. In zo’n echte, persoonlijke, intieme en menselijke ontmoeting in empathie, focus en intentie kan in resonantie meesterschap tot leven komen. Waar de cycli steeds subtieler worden en verdacht veel op essentie lijken is alleen intensief contact in samenwerking de weg naar vrijheid in Levend Meesterschap.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!