Selecteer een pagina

Multidimensionaal dagboek – dag 8

Vreugdestorm

Binnen en buiten was het storm vandaag. Vanuit mijn basis voel ik nu, terwijl ik schrijf, nog steeds een machtig creatief potentieel vrijkomen. Een vernietigende kracht die af en toe een auto, een boom of een huis velt. Geen zinloze vernietiging, hoewel als mens op zijn zachts gezegd niet prettig, maar het creëren van het nieuwe door het oude heen. In een razend tempo komt nu de 5D nieuwe werkelijkheid door de oude heen. Waar wrijving is vliegt het om je oren.

Ik merk dat ik in dit dagboek niet alleen wil schrijven over de ontzagwekkende schoonheid van de prachtige ontmoetingen, samenwerkingen, oude en nieuwe vriendschappen, krachten en veel meer in het niet tastbare van het multidimensionale. Ook de mens, het lichaam, de mind en alles van het aardse is deel van het veld en kan, of beter moet, in gelijkwaardigheid komen. Als intrinsiek onderdeel van het multidimensionale gezien worden. Als mens wordt het pas daar echt. Daar waar dat ruimste bewustzijn van de meester die je bent beschikbaar komt in je dagelijks leven, met elk mens, in elke situatie of ervaring.

Vandaag zag ik nog meer van mijn visie vorm aannemen in die immense snelheid en directheid van gisteren en kan ik het aantal aardse stappen die dat oplevert haast niet bijbenen. Steeds heb ik het nodig te centreren in mijzelf en niet mee te gaan stromen in de wervelingen. Dan slinger ik van mijzelf weg en uit mijn kern van waaruit ik waarneem in het niet-tastbare veld. En heel diep van binnen voel ik een oude laag van spanning, verantwoordelijkheid, betrokkenheid en een ontembaar verlangen naar het heilige op aarde. Sta ik die laag toe om te ontmantelen dan voel ik pril in mijn kern en basis een ongeremde vreugde tot leven komen. Haast kan ik mij dat gevoel niet herinneren. Zo een bevrijdende kracht dat ik als mens nog even wacht, twijfel, en inhoud voordat ik die macht vrijlaat. Als ik die kracht vrijlaat dan komen al mijn dromen uit. Kan ik dat wel aan? Kan ik al die steun die ik nu zie en voel wel ontvangen? En nu ik dit schrijf weet ik en kan ik besluiten dat ik waardig ben, dat het tijd is en dat ik kies voor vreugde.

De eigenaar van het pand waar ik voor mijn bedrijf ruimte in huur, bood mij voor de jaarwisseling aan om een wensbriefje te trekken. Op die van mij stond ‘jij brengt vreugde’. En niet alleen dat, zei ik. Ik breng na vreugde eerst verrukking, dan vervulling en daana volgt extase.

Ik ben er klaar voor!

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!