Selecteer een pagina

Waar het zoeken stopt begint het leven

Dagboek over Levend Meesterschap – 9 april 2018

Mét mij zijn en waren velen op zoek naar van alles en nog wat. Een fixatie op het vinden van iets zonder te weten wat precies, of bijv. met een aangenomen beeld van de juiste uitkomst, manier of vorm. Een streven dat nooit vervuld zal worden omdat wat gezocht wordt niet bestaat. Het zoeken zelf is de gewoonte geworden, alleen, en in groepen.

Stel je voor dat je stopt met zoeken, hoeveel aandacht en ruimte komen er dan vrij voor iets anders? Stel dat het zoeken een afleiding is, een misverstand, of zelfs een manipulatie? Wil je daarmee doorgaan? Of kun je ontspannen in de stilte en daar in ontzag getuige zijn van het zich ontvouwen van het goddelijk plan en van het unieke van jouw essentieblauwdruk die moeiteloos vorm aanneemt? Kun je bewust en voelend waarnemer worden van het goddelijke dat zich in en door jou heen beweegt?

Dan ga je open als portaal voor het goddelijke terwijl jij het zelf bent die helder en bewust aan het roer staat van je leven. Daar ervaar je, precies in dat punt waar het werkelijk stil en leeg is, waar het leven zich afspeelt. In die poort, in dat nu, in die kern van je wezen, van wie en wat je bent, daar ontvouwt zich van nature het goddelijke als evolutie, als het ware leven van een mens op aarde. Dat is heilig en dat is ascensie.

Ik ben in harmonie met alles.
God is alles.
Ik ben in harmonie met God.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!