Selecteer een pagina

Waarheid bestaat alleen in het NU in jou

Dagboek over Levend Meesterschap – 24 juli 2018

Hoe ik ook probeer, waar ik ook zoek vanuit oude ego patronen, wat ik ook doe, wie ik ook probeer vast te grijpen, er is geen andere waarheid meer dan de waarheid die ik NU in mijzelf voel en zie. Ik kan niet anders meer dan verstillen, diep voelen in mijzelf en heel dichtbij mijzelf zijn. Gehoor geven aan mijn hoger zelf. Of ik alleen ben of onder mensen dat maakt niet meer uit. Ik ben vloeibaar en af en toe, als er iets ouds aan het licht komt, even niet. Ik leer steeds meer hoe ik daarmee om kan gaan. Hoe ik in de pijn, het verdriet of het trauma dat aan het licht komt kan openen. Onomkeerbaar sterft en smelt mijn oude persoonlijkheid ofwel wie ik tot nu toe ben geweest, geeft het de heerschappij op, en is het mijn ware zelf, mijn essentie, die het overneemt. In mijn persoonlijkheid integreert meesterschap en waarheid komt vanuit mijn kern tot leven in mijn bewustzijn, uitsluitend en alleen in het moment, in het nu.

Het afscheid van wie ik was doet nog wel een beetje pijn. Het slachtofferschap, de pijn en het lijden waren zo gewoon. En nu voel en zie ik hoe de kern van het leven vreugde en liefde kan zijn. Hoewel ik ergens nog neig naar het zoeken van afleidingen zit daar eigenlijk geen energie meer in. Ik maak nog wel eens de beweging maar nadat ik er aan begonnen ben loopt de energie eruit en ben ik vergeten wat het was dat ik wilde gaan doen. De verleidingen en manipulaties van de 3D wereld hebben niet meer werkelijk vat en dan blijft er maar één ding over: de waarheid die in het nu in mij leeft. Dan val ik stil en voel wat er door mij heen komt en geef ik me (actief) over aan de beweging die nu in mij leeft en is wat rest de eenvoud.

Herken je deze beweging? Een verschuiving in het collectieve bewustzijn waarin spreken, handelen en leven vanuit de waarheid die innerlijk in het moment bestaat de enige optie is. In die aanwezigheid zijn nederigheid, ontzag, verwondering, compassie, mededogen, vreugde, dienstbaarheid en liefde de waarden waar je vanuit leeft. Niet meer levend voor jezelf als duale ik maar vanuit je hogere zelf en in het belang van iedereen.

Met de maansverduistering van vrijdag 27 juli in het vooruitzicht is er nu gelegenheid heel diep in jezelf te duiken en (opnieuw) je te herinneren wie je bent, als licht, in essentie, in je blauwdruk. Daar is doorgaand jouw unieke stroom waar vanuit jij uitdrukking geeft aan vernieuwing, transformatie en ascensie. Hoe meer wie jij nu bent op de voorgrond komt, hoe meer je opent en jouw licht deze wereld in stroomt, hoe meer je in je buitenwereld de manifestatie gaat ervaren van jouw blauwdruk. Waarvoor jij hier bent manifesteert steeds directer en krachtiger omdat de oude filters, blokkades en versluieringen smelten. Wat een schoonheid als jij als licht en liefde leeft op deze aarde, als jij in je persoonlijkheid in staat bent om in uitlijning op jouw unieke licht in harmonie met de aardse werkelijkheid te leven en als jij jezelf in het totaal van je wezen toont aan de wereld. Maar eerst zelf maar eens ontdekken wie je nu bent.

Geniet van wie je aan het worden bent!

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!