Selecteer een pagina

Wat is meesterschap?

Dagboek over Levend Meesterschap – 26 maart 2018

In de afgelopen week heb ik opnieuw gemerkt hoe ik houvast vond in een idee over meesterschap, over multidimensionaliteit, het licht en mijn hoogste bedoeling. Het verlangen in het mens bewustzijn om vast te kunnen stellen hoe iets is is groot. Dat geeft het idee dat er ergens op gerekend kan worden, dat een verwachting uit zal komen, dat het is zoals het is. Maar steeds meer wordt mij, en velen met mij, duidelijk dat niets nog vast is. Dat verandering als constante betrekking heeft op alles dus ook meesterschap. Alles wordt vloeibaar.

Er zijn zoveel varianten van meesterschap dat ik niet weet waar ik moet beginnen met het beschrijven daarvan. Ik raad je aan jouw unieke vorm van meesterschap te ontdekken. Een staat van zijn waarin vanzelfsprekend je hoogste bedoeling vanuit je essentie tot uitdrukking komt in je dagelijks leven door al je talenten heen. Hoe jouw meesterschap eruit ziet zal uniek zijn hoewel er natuurlijk kenmerken zijn die je universeel zou kunnen noemen. Dat laatste zeg ik met de nodige voorzichtigheid want ook op dat vlak ervaar ik vaak genoeg dat die principes een tijd geleefd worden, integreren en dan plaatsmaken voor een volgend bewustzijn met nieuwe universele principes. Een steeds ruimer bewustzijn opent en daar gelden eenvoudigweg nieuwe/andere principes. We bewegen nu als collectief bewustzijn, met de integratie van 5D in 3D, naar een nieuwe werkelijkheid waarvan de principes nog niet geleefd zijn in dit universum. Een compleet nieuwe ervaring van mens zijn en leven op aarde. Er is dus niemand die weet hoe het zal zijn hoewel er voorgaande en/of toekomstige levenservaringen kunnen zijn die heel dicht liggen bij de mogelijkheid die nu op aarde online komt.

Natuurlijk zijn er aspecten die door velen worden gezien als facetten van meesterschap: een liefdevolle aanwezigheid, vanuit rust en kalmte, integriteit, compassie en mededogen en empathisch aanwezig zijn midden in de wereld, midden tussen de mensen. Ook multidimensionaliteit, samenwerken met gidsen, lichtmeesters en entiteiten uit het licht, helder zien, helder horen helder voelen en innerlijk weten horen erbij. En dan de meer concrete vermogens zoals regeneratie van het lichaam, bi-lokeren ofwel op twee plaatsen tegelijk in een fysiek lichaam aanwezig zijn, de zwaartekracht opheffen (bekend als over water lopen of vliegen/zweven), gedachten lezen, oude niet levende talen spreken en schrijven, werken in het quantum/lichtveld en veel meer. De levende meesters die ik in dit leven heb ontmoet beschikken allen over een unieke set vermogens en talenten die hen dient op hun weg en in het uitdrukking en vorm geven aan hun hoogste bedoeling voor dit leven. Het heeft dus geen enkele zin naar een ander te kijken of een ander proberen te zijn/te worden. In resonantie is het natuurlijk zeker mogelijk (en de bedoeling) de goddelijke vermogens die de meester die je treft belichaamt in jezelf te gaan voelen. Integratie gebeurt in die resonantie vanzelf als dat op jouw weg ligt.

Er is maar één meesterschap en dat is jouw unieke variant. In ontspanning en zo nodig het loslaten van verlangens bepaalde vermogens eigen te willen maken, komt tot leven wat vanuit een grotere intelligentie, vanuit jouw essentie, de essentieblauwdruk ofwel het goddelijke bedoeld is. Juist in die verzachting en opening en met de steeds vollere belichaming van je licht komen van nature je goddelijke vermogens (die één aspect van meesterschap zijn) tot leven. De vervulling zit niet in het kunnen of beheersen van iets maar in het samensmelten met de bron, het tot leven komen van jouw hoogste bedoeling vanuit je essentie en het in de vorm (op aarde) tot leven zien komen daarvan. Welke aspecten van meesterschap daarvoor van belang zijn? Dat wijst zich in het leven zelf als jij vloeibaar aanwezig kunt zijn in je lichaam en in het meesterschap dat matcht met waarvoor jij hier op aarde bent in dit leven. Dat is een staat van zijn die evolueert en dus steeds nieuw zal zijn. Zich vormend naar elke volgende stap vanuit je essentie.

Dat noem ik Levend Meesterschap en daarvoor creëer ik in opleiding, sessies, workshops, retreats, reizen en klank een ruimte waarin jij jouw meesterschap kunt ontdekken en integreren. Keer op keer is het ontroerend en vreugdevol tegelijk om de innerlijk meesters in de nieuwe mensen die ik ontmoet wakker te zien worden. Wat een diversiteit en wat een schoonheid.

Ken jij de unieke meester in jou?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!