Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 25

Wedergeboorte van het heilige op aarde

Een volgend geboorteproces is op gang gekomen met de volle maan eclips. Door de pijn van alle tijden/de oude karmische cylci heen komt het heilige tot leven op aarde. Door de 3D oude werkelijkheid breekt de 5D nieuwe werkelijkheid nu door. In overgave kun je nu jouw licht, je essentie of je hoger zelf toestaan om naar voren te treden. Het kwetsbaarste dat je bent, het heiligste, kan in jou tot leven komen waardoor het heilige terugkeert op aarde.

Ik ervaar diepe dankbaarheid en een nieuw besef van wat overgave is. In de pijn die nu vrijkomt herken ik de bevrijding en het tot leven komen van heel mijn multidimensionaliteit. In de ankering en daarna de belichaming van mijn licht komen al die heilige vermogens nu tot mijn beschikking. En steeds meer ervaar ik dat waarvoor ik hier ben mogelijk wordt omdat ik me niet meer hoef te beperken tot één stukje van wie ik ben. Ik kan het geheel van wie ik ben in vele facetten in de vorm tot leven zien en laten komen. Intussen laat de pijn los, gebeurt er veel ‘s nachts en ‘s ochtends terwijl ik liever zou rusten en weet ik dat dit is wat ik wil ervaren. Vanmiddag neem ik wel weer even tijd om te rusten.

Wat ervaar jij?

In de overgave aan jouw licht ontdek je wie je werkelijk bent en waarvoor je hier bent. Met jouw liefdevolle aandacht komt je licht tot leven in je fysieke, mentale en emotionele lichaam. Voelend ga je dat steeds dieper in jezelf naar voren laten komen en ondertussen wat in jou in de weg staat toestaan om vloeibaar te worden. Zo ontstaat ruimte in jou voor wie je in essentie bent en integreert een 5de dimensionale versie van jou. De lichtkanalen in je lichamen gaan open, het licht uit je DNA komt vrij en stap voor stap ankert jouw licht in jou. Je geeft je over aan je licht. Dat is de overgave die nu van je gevraagd wordt.

Wat doe jij?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Ontvang Updates

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!