Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 15

Wedergeboorte van het heilige op aarde.

Gisteravond kwam de afkeer van, de angst voor, het ongeloof en wantrouwen uit persoonlijke ervaringen naar het licht vrij. Ook de collectieve manipulatie, de angst voor verlies van autonomie in contact met en samenwerking met entiteiten uit het licht, kwam tevoorschijn. Individueel heeft ieder hier kunnen zien hoe machtig het licht is en hoe groot de angst voor dat licht en het eigen licht is geworden. Waarom zou ik me daar opnieuw aan overgeven?

Met de lichtyoga in de ochtend kon de opgeslagen pijn uit vele ervaringen van misbruik van het licht en de matrix van manipulatie diep uit het lichaam losgelaten worden. Het begin van het bevrijden van het licht en het openen van de poort van liefde.

‘Ik kies liefde als de enige mogelijkheid’ was de intentie van één van de deelnemers.

Al lopend in het prachtige sneeuwlandschap ging bij een andere deelnemer na lange lange tijd de kring van licht open. Gisteravond nog werd uit een bijna dood ervaring die hij deelde helder dat hij terug was gekomen met de opdracht om met zijn poten overal vanaf te blijven. Wat een geschenk bleek dat nu te zijn. Vanaf zijn terugkeer uit het licht tot nu heeft hij gelegenheid gehad om alles, en dan ook echt alles, op te ruimen. En nu is daar zijn kring van licht die hem laat weten dat het tijd is. Of hij nu alsjeblieft wil beginnen met hier alles aanraken omdat daarin niets anders meer is dan zijn licht.

Andere deelnemers zijn zover om diep door zichzelf heen te bewegen in alles dat is aangenomen in dit leven en zo het duister te betreden. Niet meer als een ondergang, maar in contact met het licht. Niet meer hard werken om alles ‘licht te maken’ maar als een baken van licht. Pril begint in het duister het licht tot leven te komen.

En dan bereiken we weer een krachtplaats. De kerk van het dorpje Scuol. Ik merk dat ik niet meer hoef te doen dan de mensen daar naartoe brengen. Alles ontvouwt zich. Niemand is iets aan het doen vanuit verlangen, ego of dualiteit. We nemen plaats in het kleine koor van de kerk en een minuut of 10 is het stil. Dan vraag ik ieder na elkaar in het midden van het koor te gaan staan met hun gezicht naar de kerk toe gekeerd en de wereld te zeggen wat er daar, in het moment, door hen heen komt.

Bij de derde deelnemer komt er een mevrouw uit het dorp binnen en gaat zitten. Wij gaan door. Na de intenties ‘ik geef me over aan het licht’, ‘ik ben licht/het licht is in mij’ ben ik zelf aan de beurt. Zonder enige voorbereiding open ik mij in het moment voor wat in mij tot leven komt:

‘Das ist die Wiedergeburt des Heiligen auf der Erde’ zeg ik, waarna ik een korte melodie zing waarvan de klank de hele kerk vult.

Een machtig elegant, puur en ragfijn lichtwezen uit de sterren, waarvan ik besef dat ik dat ben, komt tot leven in mijn energie en lichaam en heeft zich uitgedrukt in woord en klank op aarde in en door mij heen. De mevrouw zit met haar ogen gesloten en heeft een brede glimlach op haar gezicht. Ontroerd verlaat ik de kerk.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!