Selecteer een pagina

Wedergeboorte van het kind van de wet van EEN

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 49

In de portalen die nu openen en in één doorgaande stroom begon gisteravond de wedergeboorte van het kind van de wet van EEN. De hele incarnatie van het kind dat alle dimensies kent en omvat. Het multidimensionale kind kan nu in je tot leven komen. Dat is de kern van je heldere waarneming op alle mogelijke manieren. De voorbereidingen zijn natuurlijk al heel lang gaande en nu is het zover. Waar door velen lang op gewacht is gebeurt nu.

Tijdens de avond Bevrijd je innerlijk kind gisteravond openden door de groep heen de diverse dimensies waarin ook het kind bestaat. Met de nesteling van het zielekind in een warme koestering door moeder aarde en in de buik, en, met het tot leven komen van het sterrenkind in de hara of goddelijke uitlijning, in en door het lichaam heen, stond alles klaar voor het openen in multidimensionaliteit.

Met jouw zelfrealisatie-huiswerk ontmantel je de dichte energieën, trauma’s, hardnekkige massa’s en alles waar dit kind onder en achter verdwenen is. Het was nooit weg en altijd als potentie in je aanwezig. Dit kind dat is gekomen voor eenheid komt nu in velen tot leven. De code voor eenheid, opgeslagen in het DNA, activeert en vermenigvuldigt. Daarin elkaar ontmoeten, krachten bundelen en met wie je bent en waar je bent de kracht van de wet van EEN vrijlaten, daar gaat het nu om.

Ben je zo ver?

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!