Selecteer een pagina

De weg van het licht gaat door het duister

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 47

Mensen vragen mij weleens of er geen andere weg is…. Geloof me, ik heb gekeken maar wist altijd dat de weg door het duister gaat. De manier waarop je dat doet, hoe je reageert op persoonlijke pijn, verwondingen van je ziel en collectieve trauma’s kun je veranderen. Iedereen kan leren volledig aanwezig te zijn in welke ervaring dan ook van intense verscheurende pijn tot extatisch genot.

Het gaat erom het geheel van alles dat gecreëerd en dus ervaren is (en zal worden) te integreren en zo alle afgescheiden delen van jezelf deel te maken van wie je bent als mens. Waar je hebt aangeleerd en je best gedaan om het donkerste onbewuste van de mensheid niet te willen zijn laat je een groot deel van je potentieel liggen. Ga je die zwartste delen integreren dan kunnen de energie van agressie, geweld en razernij tot je beschikking komen als geïntegreerde krachten en een passie voor je hoogste bedoeling vanuit je essentie. In de integratie en bewustwording blijven die donkere velden niet langer onbewust deel van wie je bent. Het onder het deksel houden, negeren en de schone schijn ophouden nemen een groot deel van je creatieve potentieel en intelligentie in beslag. Stop je daarmee, hoef je niets meer overeind te houden en kies je om alles wat in en door jou heen bestaat mee te laten doen, dan betekent dat niet dat je handelt vanuit het duister maar het tegendeel. Wat eerst in een vervormde matrix onbewust bestond in jou wordt nu jouw eigendom waardoor je kunt besluiten wat je met de vrijgekomen energie wil gaan doen. Dan kun je die energie bewust gaan laten stromen in de ervaringen die je wenst. Steeds meer mensen kiezen het meesterschap te trainen waarin op deze manier geleefd kan worden. En heus komen er dan nog donkere stukken aan het licht, maar in dat meesterschap is vloeibaarheid waardoor steeds vaker integratie gebeurt in de ervaring zelf. Wat aan het licht komt kan uitgedrukt worden en tot leven komen in het fysieke, mentale en emotionele lichaam zonder weerstand. Er is immers niets meer overeind te houden.

Nog geen jaar of 15 à 20 geleden was het gaan van deze weg intens, fysiek zwaar en een verscheurende ervaring. Mensen gingen kermend van de pijn en letterlijk kotsend door dezelfde processen heen die nu in de kracht van licht steeds meer vloeibaar worden. De hoeveelheid dichte energie die transformeert en de snelheid waarmee dat gebeurt zijn enorm toegenomen. De hoeveelheid licht die integreert ook. Je slaapt daardoor misschien een keer een paar nachten minder, je wordt wakker met het gevoel alsof er een vrachtauto over je heen is gereden, je lichaam is stram en stijf, er komt niet veel uit je handen …. Is het allemaal niet de moeite, de onrust en het tijdelijke ongemak waard?

Met het toenemen van de lichtkracht in het collectieve bewustzijn en in en door jou en de aarde heen, en daarin jouw toenemende vloeibaarheid, nemen ook die reactiepatronen af. Je lichaam raakt gewend aan de evolutionaire veranderingen, de activatie van het 13-strengig DNA en het vrijkomen van het licht uit je DNA, waardoor de integratiesnelheid van de veranderingen toeneemt. Minder de inmiddels bekende reacties (ascensieverschijnselen) en meer meesterschap. Dat vraagt jouw aandacht, bewustzijn en training. Dat is waarom ik kies om opleiding te geven en over een langere periode intensief met mensen op te trekken. Tot in het subtielste van het oude duale bewustzijn de ontmanteling en afbraak doorvoeren en ondertussen binnenstebuiten keren om het licht van binnenuit tot leven te laten komen. Een wonderlijke ontdekkingsreis in bewustzijn, multidimensionaliteit en het gehele bewustzijn. Wat een schoonheid om mee te maken als weer een meester ontwaakt op aarde. Dit werk ga ik nog heel lang doen.

Ontroerd was ik vanmorgen bij het lezen van een reisverslag van één van mijn leerlingen die onlangs bij mijn vriend en steenhouwer in Luxor – Egypte op bezoek ging voor een eerste meestercursus steenhouwen. Tijdens zijn reis heeft hij zijn meesterschap alleen vorm kunnen geven en als een baken van licht zijn plek ingenomen. Ik ben in bewustzijn bij hem geweest en merkte dat mijn dragende aanwezigheid nu overgaat in een volwaardige samenwerking in liefde. Meester en meester, zij aan zij, om vanuit één visie midden in de wereld, middenin het leven en vanuit het licht en donker in balans en eenheid bij te dragen aan de manifestatie van een verlichte samenleving.

Ik ben licht ín de duisternis.
Ik ben een baken van licht.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!