Selecteer een pagina

Dagboek over Levend Meesterschap – dag 11

Het zegel is verbroken

Vrijdagavond verbak het zegel. Een heel oud zegel. Stap voor stap wordt zichtbaar welk zegel. Als je hetzelfde ervaart en meer weet, dan zie ik graag je bericht tegemoet.

Gisteren en vandaag had ik er tijd voor nodig om toe te laten dat de poort open ging. Een diep ontvangen in mezelf van de hemel op aarde. De vreugde daarvan, de overvloed en de liefde. En de diep gewortelde pijn die nu aangeraakt wordt in de baarmoeder en baarmoedermond collectief. Tsjonge.

Komende week ben ik met een groep in Zwitserland en heb ik gelegenheid om de volle impact van deze verandering toe te laten en te integreren. Waar ik al zo lang naar op weg ben, wat al zo lang in voorbereiding is en wat als code in mij aanwezig is komt nu op aarde en in mij tot leven.

Ik noem wat nu open gaat de Poort van Liefde en komende week ga ik met een groep op retreat in Zwitserland voor overgave aan het licht. Wat een mooie samenkomst vooruitkijkend naar de volledige maaneclips van 31 januari. Als jij dat wenst ontmantelt wat nog in de weg staat voor het vrijlaten van je licht in voorbereiding op deze maan die maar eens in de 150 jaar voorkomt. Grijp jij deze gelegenheid aan? Of steek je je kop in het zand? Blijf je nog veilig in je houvast aan het aardse zoals je dat tot nu toe kent?

Laat maar los. Het is nu tijd te beseffen dat het tijdperk van het licht is aangebroken en dat je het voor je aarding niet meer nodig hebt om nog langer houvast te zoeken in 3D. 5D integreert nu hier. In deze tijd is ascensie de ultieme gronding.

Op naar Zwitserland.

Over dit dagboek

Regelmatig deel ik inzichten, ervaringen, informatie en belevenissen over het proces van openen in Levend Meesterschap, multidimensionaal leven, een nieuwe werkelijkheid en de terugkeer van het heilige op aarde. Ik geniet ervan om in de vibratie van het nieuwe te schrijven en hoop dat mijn woorden je inspireren.

En, ik merk dat in deze vorm aandacht geven aan wat er in mij nieuw tot leven komt heerlijk is om te doen. Ik zie dat ik daarmee voeding geef aan een breed draagvlak voor wat ik vurig wens tot leven te zien komen in de vorm en op aarde: een verlichte nieuwe mensheid. Veel lees- en voelplezier.

Chris Pouw

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!