Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Klankconcert 17 november

17 november 2017 | 20:00 - 21:30

€17,50
klankactivatie

De maand november gaat over overvloed. Dat is overvloed in de vorm die je wenst te ervaren en bewust creëert. En, dat is overvloed voor iedereen. Met Bibi van den Dijck (sopraan) geef ik (stem en cello) klank aan het veld van overvloed voor de wereld. Met de klank van liefde in deze vibratie kan in jouw kern overvloed tot leven komen vanuit jouw licht, je persoonlijke essentie blauwdruk.

Algemene informatie

De kracht van klank is onmetelijk en doordringt moeiteloos de oude werkelijkheid. Een nieuwe werkelijkheid komt vrij en integreert in wie je bent. Door te luisteren ontspannen, verruimen en verzachten je fysieke, emotionele en mentale lichamen, waardoor jij opengaat voor integratie van je spirituele lichaam. Met de universele taal van liefde, klank en muziek, activeer ik alleen of samen met vrienden uit de muziekwereld met klank een nieuwe werkelijkheid. Iedere sessie is uniek, omdat steeds de eerstvolgende verandering op jouw weg en vanuit essentie van nature aan het licht komt.

Wat kun je verwachten?

  • Een klankconcert door professionele musici in de intensiteit van een activatie (actieve meditatie).
  • Ruimte voor het delen van je ervaring.

 
Praktische informatie
 

  • Je bent vanaf 19.45 welkom.
  • Om 20.00 begint het concert.
  • Om 21.30 is het concert afgelopen.
Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!