Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Overzichtstentoonstelling Ronny Staub @ Onze HALL, Utrecht

15 december | 14:30 - 18:00

Overzichtstentoonstelling Ronny Staub

Op zaterdag 15 december ben je van harte welkom bij de overzichtstentoonstelling van de Zwitserse kunstenaar Ronny Staub in de prachtige ruimte van Onze HALL in Utrecht.

Ronny over zijn werk:
“Van binnen naar buiten, van buiten naar binnen.

Deze simpele zin beschrijft de intentie van mijn werk. De filosofische gedachte om de innerlijke en uiterlijke wereld harmonisch in verbinding te brengen, laat zich in mijn schilderijen zien.

Mijn poging is om het intuïtieve (de innerlijke wereld, het geestelijke) te verenigen met de logica (de uiterlijke wereld, de materie). Eenvoudiger uitgedrukt, de linker en rechter hersenhelft weer met elkaar te verbinden en samen te laten werken.

Maar waarom? Laten we een voorbeeld aan de natuur nemen. Die groeit en bloeit zonder zichtbaar plan. Maar dat is niet zo. Hoe weet een plant hoe ze groeien moet? Welk principe staat achter de materie? Dit harmonische scheppingsprincipe probeer ik te begrijpen door mijn werk.

Een andere bedoeling van mijn werk is om energetische en spirituele principes te bevatten en deze voor mensen zichtbaar te maken. De beelden die vanuit deze intentie ontstaan dienen hierbij als ondersteunende gedachten voor deze inzichten.”

Programma

14:30 Deur open en ontvangst
15:00 Introductie door Ronny Staub
15:30 Tentoonstelling onder het genot van een hapje en drankje
18:00 Afsluiting

Praktische informatie

  • Locatie: Onze HALL, Amsterdamsestraatweg 931, 3555 HP Utrecht.
  • Voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Vanuit Utrecht CS bereikbaar met buslijn 120, halte Patrimoniumstraat.
  • Graag RSVP via mail aan [email protected].

 

Gegevens

Datum:
15 december
Tijd:
14:30 - 18:00
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Het Hoogeland
Museumlaan 2
Utrecht, 3581HK Nederland

Organisator

Chris Pouw
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!