Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Retreat Levend Meesterschap in Zwitserland – ware liefde leven

10 februari 2019 | 08:00 - 16 februari 2019 | 17:00

Hoog in de bergen van Unter Engadin Zwitserland, waar de trilling van nature hoog is, open je tijdens deze retreat in een verruimd bewustzijn. In die verruiming komt in je gevoel en waarneming steeds meer van je ware zelf, je licht en je hoogste of ware liefde in en door je lichaam en persoonlijkheid heen tot leven. Ga je mee voor een diepe kennismaking met wat liefde echt is en om te leren hoe je die in je leven vorm kunt gaan geven?

Dompel jezelf 5 volle dagen onder in de ervaring van intens voelend, open, kwetsbaar en intiem aanwezig zijn en delen. Keer terug naar de oorsprong, herinner je wie je oorspronkelijk bent en laat het licht en de liefde van het pure van je wezen naar voren komen door je ziel, je lichaam en je persoonlijkheid heen. Dan draag je het licht. Dan geef je dagelijks in je gedrag, wat je zegt, wat je doet en hoe je dat doet, voeding aan jouw en aan het lichtveld op aarde en ga je in je leven vormgeven aan ware liefde.

Wat kun je verwachten?

 • Tijdens de retreat neem ik je mee op reis in jezelf, ben ik beschikbaar voor intensieve persoonlijke begeleiding en deel ik wat ik in mijzelf ervaar.
 • Bekrachtiging en diepgaande opening in intimiteit, warmte, vertrouwen, overgave, geduld, vrede en genade.
 • De winterse bergomgeving is ideaal voor het (her)vinden van de stilte, de leegte, in jezelf. Daar waar je niet meer vorm, ziel of lichaam bent.
 • Dagelijks ochtendsessies met lichaamswerk. Het lichaam voorbereiden tot tempel van licht.
 • Wandelingen in de prachtige Zwitserse winter natuur in diepe afstemming op de transformaties in jou en het naar voren treden van je ware Zelf.
 • Levendig en 24/7 ervaren van de kracht van licht, liefde en aanwezigheid. Van het ware leven./li>
 • Expansie van jouw unieke licht in en door je lichaam heen. Je lichtkracht neemt exponentieel toe.
 • Ontdekken en ervaren wat liefde is.

 

Retreat Levend Meesterschap

Hotel Val SInestra 

Sinds 2008 kom ik op deze wonderlijke plek en vanaf het eerste moment dat ik daar was voelde het als thuis. De herkenning raakte mij diep. Sinds 2013 organiseer ik spirituele retreats op deze natuurlijke krachtplaats en heb ik ervaren hoe in mij en de vele mensen die mij vergezelden het hoger zelf, het licht en de unieke blauwdruk heel natuurlijk op de voorgrond kwamen. De krachtige aarding, die een diepe intimiteit en introspectie oproept, maakt het dal en het huis tot de ideale omgeving voor het openen in het puurste en kwetsbaarste van je wezen. Sinds twee jaar kan ik gebruik maken van een speciaal voor deze retreat verbouwde en prachtige zolder.

Het huis is begin 19de eeuw gebouwd op 1560 meter hoogte. Vanaf daar lopen door de beboste flanken van het ruige dal diverse bospaden langs de klaterende rivieren en beekjes. Steeds meer neem ik mensen mee naar buiten om in de natuur, in het lopen en in de vele prachtige ervaringen buiten de creaties die vreugde, liefde en vervulling in de weg staan te ontmantelen. Een plek voor diepgaande transformatie van je persoonlijkheid, energie en lichaam waardoor je begint met het openen in de belichaming van je licht.

Praktische informatie

 • Programma van maandag 11 februari 8:00 tot en met vrijdag 15 februari 22:00.
 • Reisdagen op zondag 10 februari (vertrek vanaf Arnhem om 9:30) en zaterdag 16 februari (retour in Arnhem rond 17:30). Reis per luxe touringcar van het hotel zelf of op eigen gelegenheid.
 • De prijs is inclusief begeleiding, de busreis retour, en een volledig verzorgd verblijf in het familiehotel (tweepersoonskamer). Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van 10 euro per nacht.
 • Gedetailleerde informatie over het hotel en de reis vind je hier.

 

Prijs: €1475,-

BOEK NU

 

Gegevens

Begin:
10 februari 2019 | 08:00
Einde:
16 februari 2019 | 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Het Hoogeland
Museumlaan 2
Utrecht, 3581HK Nederland

Organisator

Chris Pouw
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!