Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Samenwerken in liefde – 14 december

14 december | 19:30 - 22:30

€37,50
samenwerken in liefde

Als liefde het uitgangspunt van samenwerking wordt dan vindt er een vanzelfsprekende en wonderlijke vermenigvuldiging plaats. In die vermenigvuldiging kan in ieder die zich daarvoor opent een grenzeloos potentieel vrijkomen.

Deze avond nodig ik naast mij één van de mensen uit waar ik al een aantal jaar mee in relatie ben en diepgaand heb uitgewisseld, geleerd, ervaren en geïntegreerd. Geleidelijk is in die relatie de hoogste bedoeling aan het licht gekomen, samen gekomen en nog verder samen aan het komen. De optelsom van het unieke, in autonomie en energetisch soeverein, met het unieke in de ander; dat geeft een bundeling van krachten die elkaar van nature versterkt. Zo samenwerken en samenleven, in vriendschap, vanuit mijzelf en het hoogste in de ander, dat ervaar ik als pure vreugde en vervulling en deel ik graag met jou.

Vanavond nodig ik Irene Hoeven uit. 5 jaar geleden kwam zij bij mij in opleiding. Sinds ruim 1 1/2 jaar werken we intensief samen en volgen we (onze) essentie, het licht/ons unieke licht. Geleidelijk bewegen we in uitwisseling met elkaar en met vele anderen naar de kern; de kern van ons wezen. Een nieuw uitgangspunt dat alleen nog maar liefde kent. Een compromis is niet meer mogelijk.

Wij kijken er naar uit het nieuwe dat zich zal aandienen te ervaren en te delen. Met wat in onze relatie ter plekke naar voren komt als uitgangspunt nemen wij je mee in de intimiteit, openheid, kwetsbaarheid en creërende kracht van samenwerken in liefde.

Wat kun je verwachten?

  • Een levendige ervaring van samenwerken in liefde.
  • Informatie, uitleg, oefening en ervaring met samenwerken in liefde.
  • Zelf aan de slag door tijdens de avond te ontdekken wat in jou in samenwerking met alle deelnemers tot leven komt.

 
Praktische informatie

  • Voor iedereen die wil beginnen met of zich (verder) wil verdiepen in een nieuwe vorm van en het diepste uitgangspunt voor samenwerking.
  • Programma met informatie, oefeningen en vooral ervaringen.

Gegevens

Datum:
14 december
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€37,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Het Hoogeland
Museumlaan 2
Utrecht, 3581HK Nederland

Organisator

Chris Pouw

Tickets

14 beschikbaar
Samenwerken in liefde - 14 december 201837,50

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!