GRATIS 10-DAAGSE KLANKREIS ASCENSIE

 

De inschrijving voor het live meedoen met de klankreis is gesloten. Binnenkort kun je de opnames vinden op www.livingmasteryacademy.com.

Doe mee met de gratis 10-daagse klankreis Ascensie.

Luister 19 tot en met 30 maart elke werkdag van 9:15-9:45 uur (of elk ander tijdstip dat jou uitkomt) naar een intiem klankconcert van 30 minuten voor stabiliteit in jouw ascensie proces. Die stabiliteit komt de komende tijd beschikbaar (online) voor iedereen en komt, in resonantie op de muziek die ik in het moment intuïtief met piano en stem vormgeef, in jouw lichaam en energie tot leven.

Ascensie betekent dat jouw frequentie en die van de aarde verhoogt. Je fysieke lichaam, DNA en energetische lichamen transformeren. De nieuwe mens in jou ontwaakt door de oude lagen heen. Dat was en is niet altijd even rustig omdat oude trauma’s, indrukken en dichte energieën vrijkomen. Deze reis brengt je in de vloeibare gronding en een steeds meer vloeibare aanwezigheid waardoor het integreren van de nieuwste ascensie energieën in stabiliteit komt.

Je betreedt en ervaart de multidimensionale nieuwe werkelijkheid waar je vrienden uit en in het licht hun krachten bundelen voor de terugkeer van het heilige op aarde. En dat is precies wat er bij deze klankreis staat te gebeuren: een samenkomst voor de synchronisatie van iedereen die zo ver is zijn of haar licht vrij te laten en in de vermenigvuldiging van licht op aarde te openen.

Praktische informatie

  • Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 maart en van maandag 26 maart tot en met vrijdag 30 maart, dagelijks van 9:15 tot 9:45 uur.
  • Na je aanmelding ontvang je direct informatie en een link waarmee je eenvoudig toegang krijgt tot de live klanksessies.
  • Meteen na elke sessie plaats ik de opname online op www.livingmasteryacademy.com. Je kunt daarmee wanneer en zo vaak je wil de sessies (opnieuw) beluisteren.
  • Omdat ik geen uitleg of invulling geef in woorden wordt het jouw persoonlijke reis en ervaring en kun je op jouw unieke manier het stabiele draagvlak ervaren waarop nu de nieuwe werkelijkheid in de wereld en in jou tot leven komt.


Zaterdag 31 maart 11:30-12:30 uur klankconcert – Het lied van de nieuwe werkelijkheid

Op zaterdag 31 maart ben je van harte welkom voor het klankconcert Het lied van de nieuwe werkelijkheid. Een geweldige gelegenheid om deelnemers aan de klankreis in levende lijve te ontmoeten en samen het veld dat tijdens de reis is opgebouwd te verdiepen en in de bundeling van krachten de vermenigvuldiging en de verdieping van stabiliteit in het ascensie proces te beleven.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

ONTVANG NU HET
GRATIS E-BOOK!

 

OEFENING IN VERTROUWEN

Met deze oefening in vertrouwen neem je op eigen kracht stappen om vertrouwen binnenin jezelf terug te vinden en te herstellen.

You have Successfully Subscribed!